Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tvrdá rana pre Evitu: Podvádzal ju s 20-ročnou žabkou!

Eva Evita Urbaníková Zobraziť galériu (5)
Eva Evita Urbaníková (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Spisovateľka Eva Twardzik sa ešte pred pár rokmi volala Urbaníková. Priezvisko mala po exmanželovi, s ktorým sa rozviedla kvôli nevere. Moderátor Milan Urbaník si totiž ako 37-ročný našiel 20-ročnú milenku.

Eva Urbaníková sa narodila 3. marca 1976 v Žiline. Ako 18-ročná odišla študovať žurnalistiku do Bratislavy, kde žije doteraz. 

Ako moderátorka prešla viacerými rádiami, pracovala pre Rock FM, Rádio Koliba, Rádio Okey. Aktuálne pôsobí v éteri Rádia Expres. 

Evita Urbaníková kedysi
Zobraziť galériu (5)
Evita Urbaníková kedysi

V televízii moderovala programy Chilli a Ľudia na jednotku, istý čas účinkovala aj v relácii Sedem. Okrem toho sa venovala aj publicistickej činnosti - pôsobila v rôznych časopisoch, až si založila vlastný pod názovom Evita. 

Verejnosti je známa aj ako spisovateľka. Dnes sa podľa jej románov nakrúcajú filmy, pri tom prvom ale mala problém, aby vôbec uzrel svetlo sveta. Po viacerých odmietnutiach si požičala v banke peniaze a román Všetko alebo nič vydala sama.

Odvtedy pod jej menom vyšli knihy ako Svet mi je dlžný, Stalo sa mi všetko, Minulosť ťa dostane, Maj ma rád, Vzťahová níž, Za facku, Sex a iné city, Príliš osobná známosť, Stratené, Manželka mi nevadí, Nakresli mi vietor, Všetko alebo nič: Príbeh pokračuje, V lete ti poviem, ako sa mám. Napísala aj motivačnú knihu #naružovo. 

Tvrdá rana pre Evitu:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky.sk)

Mnohé jej knihy sa zaoberajú rozvodom. Ten si Evita zažila na vlastnej koži. Bola vydatá za moderátora Milana Urbaníka, s ktorým má dcéru Lindu a syna Jakuba. Nejaký čas sa šepkalo, že ju podvádza, až na jeseň v roku 2007 vyšlo najavo, že sa naozaj stretáva s inou, a to s istou 20-ročnou ženou. Nasledoval rozvod, ktorý prebehol v roku 2008. 

Ako neskôr spisovateľka uviedla, svojmu exmanželovi odpustila a vychádzajú spolu. 

V lete 2018 sa vydala znovu, jej manželom sa stal o 7 rokov mladší Pawel Twardzik, ktorému koncom roka 2016 porodila syna Jakuba. 

Tvrdá rana pre Evitu:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Evita Urbaníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu