Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodičia markizáka Vinczeho zažili šok: Predsudky voči Adele!

Viktor Vincze Zobraziť galériu (4)
Viktor Vincze (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Markizácky moderátor Viktor Vincze dnes oslavuje okrúhlych 30 rokov. Jeho manželka pritom na jeseň dovŕšila 40 rokov. Keď ju priviedol prvýkrát domov, bol to pre jeho rodičov naozajstný šok.

Viktor Vincze sa narodil 27. januára 1991. Študoval právo, no viac ho to ťahalo do mediálnej sféry. Začínal v regionálnom rádiu v Nitre, no už počas vysokej školy zamieril na konkurz do televízie Markíza. 

Galéria: Viktor Vincze

V Televíznych novinách pôsobil ako redaktor, neskôr začal moderovať magazín Reflex. Svoju popularitu zvýšil účinkovaním v zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome. Po jej skončení dostal šancu ako moderátor Prvých Televíznych novín, kde sa striedal s ostrieľanou Danicou Kleinovou. Časom sa prepracoval až do kresla hlavnej spravodajskej relácie. 

Rodičia markizáka Vinczeho zažili
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

V októbri 2016 sa prevalilo, že Viktor na svadbe Mateja Sajfu Cifru a Veroniky Ostrihoňovej zbalil najlepšiu slovenskú moderátorku Adelu Banášovú. Bolo to prekvapujúce nielen pre širokú verejnosť, ale aj jeho rodinu. „Bol to určite šok. Samozrejme všetky tie vonkajšie vplyvy a možno aj predsudky ohľadom veku a aj fakt, že je to známa osobnosť, zohrali určitú rolu. Viki je sám výrazná osobnosť a netušili sme, čo s ním urobí logické porovnávanie s Adelkou,” prezradila moderátorova mama pre Šarm. „Ale rýchlo sme pochopili, že oni si žijú svoje mimo týchto spoločenských zaradení,” dodala. 

Vincze požiadal Banášovú o ruku už po pár mesiacoch. Mnohým ale nebolo sympatické, že to urobil verejne – pokľakol pred ňou 14. februára 2017 v živom vysielaní Telerána. So svadbou sa tiež celkom poponáhľali, vzali sa 10. júna 2017. Dnes už ale všetkým neprajníkom musí byť jasné, že vzťah týchto dvoch nie je žiadna hra...

Rodičia markizáka Vinczeho zažili
Zobraziť galériu (4)

Rodičia markizáka Vinczeho zažili
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nina Vančová photo)

Viac o téme: Viktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu