Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Andrej Bičan ukázal všetky deti a... Nie, toto nie je dcéra, ale FRAJERKA!

Andrej Bičan Zobraziť galériu (4)
Andrej Bičan (Zdroj: Instagram AB)

BRATISLAVA - Moderátor Andrej Bičan je trojnásobným otcom. Prvýkrát držal svoje dieťa v náručí ako 23-ročný. A dnes má po svojom boku priateľku, od ktorej je starší o 20 rokov.

Andrej Bičan sa narodil 4. januára 1975. Vyštudoval VŠMÚ a potom pôsobil v niekoľkých divadlách. Nakoniec sa však z neho stal moderátor. 

Galéria: Andrej Bičan

Diváci sledovali jeho začiatky na Tv Luna, odtiaľ prešiel do RTVS do programu Maxihra. Spolu s Didianou či Luciou Siposovou sa striedali pri sprevádzaní detí a mládeže hrou Crash Bandicoot, ktorá sa ovládala pomocou tlačidiel na telefóne. 

Andrej Bičan ukázal všetky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube.com)

Neskôr sa objavil aj na Jojke, napríklad v relácii o varení. Vrátil sa však do verejnoprávnej televízie, kde mu zverili reláciu 5 proti 5. Tá sa teší popularite už niekoľko rokov. Napriek tomu, že sa Bičan objavil aj v niekoľkých projektoch Markízy, jeho hlavným pôsobiskom zostáva RTVS. 

Moderátor je dvakrát rozvedený a z manželstiev má 3 deti, syna Michala a dcéry Aničku a Ninku. Všetkých svojich potomkov ukázal počas uplynulých vianočných sviatkov na spoločnej fotografii. A hoci aj ďalšia osoba na zábere je len o tri roky staršia od Michala, ide o Andrejovu partnerku Michaelu. Tú počas sviatkov navyše požiadal o ruku. 

Andrej Bičan ukázal všetky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AB)

Andrej Bičan s deťmi v roku 2017
Zobraziť galériu (4)
Andrej Bičan s deťmi v roku 2017  (Zdroj: Instagram AB)

Viac o téme: Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu