Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávna speváčka zverejnila FOTO a... Vypuklo hotové šialenstvo!

Taylor Swift Zobraziť galériu (8)
Taylor Swift (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vydala sa?! Túto otázku si v súvislosti so speváčkou Taylor Swift kladú v uplynulých dňoch nielen jej fanúšikovia. Umelkyňa, ktorá práve dnes oslavuje 31. narodeniny totiž na Instgrame zverejnila fotku, na ktorej vyzerá úplne ako nevesta. A medzi fanúšikmi vyvolala poriadne búrlivú diskusiu.

Taylor Swift sa narodila 13. decembra 1989. Má mladšieho brata Austina, ktorý sa živí ako herec. Od malIčka sa zaujímala o kone a country hudbu. Istý čas súťažila v jazdeckých šou a na Broadway chodievala na hodiny spevu a tanca.

Taylor Swift ako malé dievčatko.
Zobraziť galériu (8)
Taylor Swift ako malé dievčatko.  (Zdroj: Instagram)

Asi málokoho prekvapí, že v puberte a čase dospievania vystupovala na rôznych menších podujatiach a vyhrávala rôzne talentové súťaže. Taylor bola veľmi ambiciózna. V škola patrila medzi jednotkárov. Zároveň využila hádam každú príležitosť na to, aby mohla predviesť svoj talent. 

V roku 2006 jej vyšiel prvý album s názvom Taylor Swift. Dnes ich má celkovo deväť: Zároveň sa môže pochváliť mnohých oceneniami a patrí medzi najlepšie predávajúcich sa umelcov všetkých čias. V roku 2015 sa stala najmladšou ženou, ktorá sa kedy ocitla na zozname 100 Najvplyvnejších žien sveta podľa Forbes. 

Čo sa súkromia týka, Taylor randila s viacerými známymi mužmi. Spomenúť možno Zaca Efrona, Johna Mayera, Joe Jonasa, Taylora Lautnera, Jakea Gyllenhaala, či Eddieho Redmayne. 

Aktuálnym partnerom slávnej speváćky je britský herec Joe Alwyn. Dvojica tvorí pár od leta 2016 a v týchto dňoch sa na sociálnych sieťach a v médiách vedú dohady, že v tajnosti spečatili svoju lásku svadbou. Šialenstvo vyvolala fotka, ktorú Taylor zverejnila na sociálnych sieťach. Vyzerá na nej totiž ako nevesta. Kráska dohady a špekulácie nijako nekomentovala. Vyjadrovať sa nechcú ani priatelia a rodinní príslušníci dvojice.

Fanúšikovia však vo svojich teóriách majú jasno. Swift totiž do svojich skladieb dávala kúsok zo seba a boli vždy osobné. Album, ktorý jej v týchto dňoch vyšiel, nesie názov Evermore (Navždy). „Vôbec by ma neprekvapilo, keby nám jedného dňa oznámila, že sa sa vydala a v tajnosti sa im aj narodilo dieťa, ktorému dali meno Willow, čo je názov prvej piesne na albume,” znie jedna z mnohých reakcií. 

Taylor Swift touto fotkou vyvolala na sociálnych sieťach hotové šialenstvo.
Zobraziť galériu (8)
Taylor Swift touto fotkou vyvolala na sociálnych sieťach hotové šialenstvo.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Taylor Swift
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu