Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Haberova žena klame telom: Vystavuje sa len v podprsenke... Táto bohyňa má fakt 50?!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (4)
Daniela Peštová (Zdroj: Instagram DP)

PRAHA - Daniela Peštová nezaprie, že sa živila ako modelka. Doteraz sa udržiava vo forme a pred pár mesiacmi dokonca opäť pózovala pre svetoznámu značku bielizne. Pri zvodnej fotke, ktorú zverejnila tesne pred dnešnými narodeninami, nebudete veriť, že oslavuje 50.

Daniela Peštová sa narodila 14. októbra 1970. Po štúdiu na gymnáziu chcela pokračovať na vysokej škole, ale objavila ju vyhľadávačka modelingových talentov. A tak krásna Češka po víťazstve v modelingovej súťaži putovala do Paríža. 

Haberova žena klame telom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DP)

Galéria: Kariéra Daniely Peštovej

Neskôr sa Daniela usadila v New Yorku. Jej tvár zdobila titulné stránky mnohých časopisov, pracovala dokonca aj pre Victoria’s Secret. 

V USA sa zoznámila s Thomasom Butim, ktorý je otcom jej prvého dieťaťa – syna Yannicka. Manželstvo však poznačili podnikateľove nevery, a tak sa skončilo rozvodom. Zlomená Daniela v roku 2000 spoznala speváka Paľa Haberu, ktorého však vďaka životu za veľkou mlákou ani nepoznala. 

Ktoré česko-slovenské dvojice sú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Už 20 rokov je z nich šťastný párik, ktorý vychováva dcéru Ellu Joy a syna Paula Henryho. Hoci sa viackrát špekulovalo o ich svadbe, v decembri 2018 sa Paľo vyjadril, že im stačí mať vzťah aj bez manželstva. 

Nuž, takúto ženu, či už je okrúžkovaná, alebo nie, mu každý môže závidieť. Na jar Daniela opäť fotila kampaň pre Victoria's Secret. Zrejme vtedy vznikol aj záber, ktorý zverejnila na Instagrame pred tromi dňami. No povedzte, hádali by ste jej 50 rokov? 

Haberova žena klame telom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DP)

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu