Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slovenský moderátor manželku veľmi neukazuje: Táto žena je s ním už skoro 30 rokov!

Marcel Forgáč Zobraziť galériu (5)
Marcel Forgáč (Zdroj: Instagram MF)

BRATISLAVA - Začiatok 90. rokov minulého storočia priniesol moderátorovi Marcelovi Forgáčovi do života Adrianu, ktorú si neskôr vzal za manželku. Večierky spolu príliš nevymetajú, no klape im to už 29 rokov.

Marcel Forgáč sa narodil 12. augusta 1971 v Kežmarku. na východe republiky pracovne začínal v regionálnom prešovskom rádiu, neskôr prešiel do regionálneho štúdia Fun Rádia. Odtiaľ sa časom presunul do Bratislavy a vo Fun Rádiu funguje doteraz. V rokoch 2004 až 2006 si odskočil do Rádia FM, kde pôsobil ako šéfredaktor. 

Galéria: Marcel Forgáč

Marcel Forgáč
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TASR)

Ako moderátor sa predviedol aj na televíznych obrazovkách a sprevádzal aj mnohými galavečermi. Ukázal sa napríklad pri vítaní hokejistov po získaní zlatej medaily či pri voľbe viacerých kráľovien krásy.

Už dlhé roky tvorí moderátorskú dvojicu s Milanom Juniorom Zimnýkovalom, ktorý ho najprv nahradil v regionálnom rádiu a neskôr sa stretli vo Fun Rádiu. Pôsobili spolu nielen v éteri, ale aj v programe Nikto nie je dokonalý či šou Česko Slovensko má talent. Aktuálne je Marcel súčasťou relácie Inkognito, kde platí za odborníka na športovcov. 

Marcel Forgáč a Milan
Zobraziť galériu (5)

Marcel Forgáč je ženatý a má dvoch synov – Mareka a Adama. Svoju manželku Adrianu spoznal pri práci na východe republiky. „My sme mali 20 rokov, keď sme sa spoznali, takže my sme už veľmi dlho spolu,“ prezradila pred časom pre jojkársky TopStar pani Forgáčová. To znamená, že odvtedy uplynulo už 29 rokov. 

Slovenský moderátor manželku veľmi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Slovenský moderátor manželku veľmi
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Marcel Forgáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu