Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi aj po 20 rokoch: Aha, kráska z Asterixa a Obelixa nahá pred kamerou!

Laetitia Casta Zobraziť galériu (4)
Laetitia Casta (Zdroj: TF1 Films Productions)

PARÍŽ - Keď sa objavila vo filme Asterix a Obelix, bola len jednou z mnohých modeliek, ktoré si strihli úlohu vo filme. Dnes ich má Laetitia Casta na konte vyše 20. V upútavke k ďalšej sérii seriálu Une Île ale dokazuje, že aj po vyše 20 rokoch má stále telo modelky.

Laetitia Casta sa narodila 11. mája 1978. Do povedomia sa dostala v roku 1993 v istej reklamnej kampani. Mala 15 rokov. Neskôr sa stala anjelikom pre Victoria's Secret. 

Galéria: Laetitia Casta ako herečka

Jej tvár mohli ľudia vidieť asi na stovke titulných stránok magazínov ako Vogue, Cosmopolitan či Elle. na prehliadky si ju vyberali také zvučné mená ako  Yves Saint Laurent, Jean-Paul Gaultier, Chanel, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Roberto Cavalli, alebo Vivienne Westwood.

Laetitia Casta
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Hollywood Classic Entertainment)

V roku 1999 si zahrala vo filme Asterix a Obelix a nakoniec sa uplatnila aj ako herečka. Odvtedy sa takmer každý rok ukázala v nejakom filme a má ich na konte okolo 25. Vo filme Serge Gainsbourg: Heroický život stvárnila slávnu Brigitte Bardot. 

Minulý rok si pripísala na svoje konto seriál Une Île, ktorý sa dočkal aj pokračovania. Samotná Laetitia ho promovala na svojom instagrame krátkym videom, v ktorom sa objavila aj nahá. A vidno, že telo modelky má aj po štyridsiatke. 

Laetitia Casta
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram LC/ARTE France)

Laetitia Casta
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram LC/ARTE France)
 

Viac o téme: Laetitia Casta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu