Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Čekovského osudové ženy: Najprv o 7 rokov staršia, potom... tretie dieťa s mladšou kolegyňou

Marián Čekovský Zobraziť galériu (8)
Marián Čekovský (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Hudobník Marián Čekovský prežil 17 rokov po boku jednej ženy, s ktorou má dve dcéry. Lenže potom prišiel zlom a najmladšieho potomka - syna - mu porodila spevácka kolegyňa.

Marián Čekovský sa narodil 12. apríla 1977, presne 15 rokov po svojom kolegovi Paľovi Haberovi. Na konzervatóriu vyštudoval hru na klavíri. Neskôr pôsobil v skupine No Name a spolupracoval s mnohými hudobníkmi. 

Uplatnil sa aj ako moderátor. V RTVS kedysi uvádzal Minitalent Show spolu s Petrom Marcinom, pôsobil aj v šou Nikto nie je dokonalý. V Inkognite sa zas predviedol ako jeden z celebritných hádačov. Ako herec sa ukázal napríklad v seriáli Kuchyňa. Aktuálne sedí v porote speváckej súťaže SuperStar. 

Čekovského osudové ženy: Najprv
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

V súkromí mal po svojom boku dlhých 17 rokov partnerku Ľubomíru, ktorú nazýval manželkou, hoci oficiálne zobratí neboli. Dvojicu spájajú aj dcéry Hannah a Sofia. 

V roku 2016 vyšlo najavo, že sa Čekovský stane trojnásobným otcom. Dieťa však neočakával s Ľubkou, ale s o 4 roky mladšou kolegyňou Natašou Džunkovou. Topkám v tom čase prekvapivú informáciu potvrdil, rozhodol sa však neposkytovať žiadne oficiálne mediálne vyjadrenia. 

V októbri 2016 sa páriku narodil syn Alexej. „Na rúčke mal 17-tku. A hneď sa pýtal na topky,” zavtipkoval vtedy pre náš portál Čekovský. 

Nataša Džunková a Marián Čekovský
Zobraziť galériu (8)
Nataša Džunková a Marián Čekovský

Čekovského osudové ženy: Najprv
Zobraziť galériu (8)

Viac o téme: Marián Čekovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu