Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Miley Cyrus opäť šokuje: Ak je toto pravda, tak...

Miley Cyrus Zobraziť galériu (9)
Miley Cyrus (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ďalší rozchod?! Speváčka Miley Cyrus je v bulvári pretriasaná pomerne často. Svojho času pútala pozornosť nahotou a výstredným správaním, v posledných mesiacoch sa preberal najmä jej milostný život. S Liamom Hemsworthom nestihli ani osláviť prvé výročie svadby a už si začala s Kaitlynn Carter, ktorú neskôr vymenila za Codyho Simpsona. Aktuálne sa ale objavili špekulácie, že jej stroskotal aj tento vzťah. Aká je pravda?

Miley Cyrus sa narodila 23. novembra 1992. Verejnosti sú dobre známi i jej rodičia a niektorí zo súrodencov. Miley sa stala hviezdou v období dospievania. Mnohým sa vryla do pamäte najmä ako Hannah Montana. 

Miley Cyrus ako dieťa.
Zobraziť galériu (9)
Miley Cyrus ako dieťa.  (Zdroj: Archív M. C./Instagram)

Miley Cyrus ako Hannah Montana.
Zobraziť galériu (9)
Miley Cyrus ako Hannah Montana.  (Zdroj: SITA)

Blondínka sa preslávila nielen ako herečka, ale hlavne ako speváčka. Istý čas sa snažila ukázať svetu, že už nie je tou detskou hviezdičkou. Zvolila pomerne kontroverznú a vulgárnu formu prezentácie. A neraz sa jej podarilo poriadne šokovať. 

Počas vzťahu s Liamom Hemsworthom sa výstredná blondínka upokojila a zrazu bola nežnejšia a ženskejšia. Minulý rok, deň pred Vianocami spečatili svoju lásku svadbou. V lete šokujúco ohlásili rozchod.   

Liam Hemsworth a Miley Cyrus v manželstve nevydržali ani rok.
Zobraziť galériu (9)
Liam Hemsworth a Miley Cyrus v manželstve nevydržali ani rok.  (Zdroj: SITA)

V súvislosti s krachom tohto prominentného vzťahu vyplávalo na povrch viacero šokujúcich informácií. Miley zaháňala smútok v náručí Kaitlynn Carter, ktorú neskôr vystriedal Cody Simpson.

Hoci to vyzeralo tak, že Miley a Cody sa našli a je medzi nimi veľká láska, v médiách sa objavili špekulácie, že sa rozišli. Speváčka sa k tomu doposiaľ nevyjadrila. Zdroj z jej okolia ale tvrdí, že aj naďalej tvoria pár a stretávajú sa. Nechajme sa prekvapiť, ako to medzi nimi dopadne. Paparazzom sa ich podarilo naposledy zvečniť spolu koncom októbra. Spoločnými zábermi sa na instagrame chválili začiatkom novembra. Nuž, uvidíme...  

Miley Cyrus a Cody Simpson
Zobraziť galériu (9)
Miley Cyrus a Cody Simpson  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Miley Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu