Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markizácky moderátor podľahol rakovine: Mal len 37 rokov...

Braňo Kríž Zobraziť galériu (4)
Braňo Kríž (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Obrovský smútok! Nielen športovú redakciu, ale celú televíziu Markíza skľúčil žiaľ, keď ich kolega Braňo Kríž prehral svoj boj o život. V 37 rokoch sa mu osudnou stala ťažká choroba.

Branislav Kríž sa narodil 26. 2. 1966 v Myjave. Študoval na Fakulte telesnej výchovy a športu Univerzity Komenského v Bratislave. Jeho spolužiakom bol aj Jaroslav Zápala. „​Na Braňa mám len tie najlepšie spomienky. Študovali sme spolu päť rokov na vysokej škole a naše cesty sa opäť spojili v TV Markíza, keď on pôsobil ako šéfredaktor športu a ja som v tom čase nastúpil ako moderátor. Som rád, že sa naše cesty spojili, zároveň mi je ľúto, že naša spoločná cesta nepokračovala ďalej,” povedal Zápala pred pár rokmi pre web markiza.sk. 

Markizácky moderátor podľahol rakovine:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Spoločnú púť spolužiakov v jednej televízii prerušila zákerná choroba. Braňo s ňou statočne bojoval, no svoj životný zápas bohužiaľ prehral. Tento svet opustil 2. júla 2003. Zabila ho rakovina. 

Ako uvádza markizácky portál, v televízii Markíza pracoval od marca roku 1997 ako moderátor športových správ a od roku 2000 ako šéfredaktor spravodajstva športu. 

Bol vyznávačom adrenalínových športov, zbožňoval rallye do vrchu, skalolezectvo, bol vynikajúcim strelcom, mal rád jachting, hral golf, tenis, bol vášnivým rybárom a poľovníkom.

Markizácky moderátor podľahol rakovine:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Branislav Kríž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu