Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávna herečka počas všedného dňa: Neuveriteľné! Vyzerá ako tínedžerka

Natalie Portman Zobraziť galériu (6)
Natalie Portman (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Na červenom koberci očarujúca kráska, mimo neho všedná mamina! To by sa dalo povedať o dnešnej oslávenkyni - herečke Natalie Portman. Tá slávi 38. narodeniny a okrem úspešnej kariéry sa môže pochváliť aj pekným osobným životom.

Natalie Portman sa narodila 9. júna 1981 v Jeruzaleme. Keď mala tri roky, tak sa spolu s rodinou presťahovali do Spojených štátov amerických. Od malička ju to ťahalo k tancu a na divadelné dosky. Účinkovala v reklamách a na konte má i modelingové skúsenosti. 

Za zlomovú možno v jej kariére označiť postavu Mathildy vo filme Leon, kde si zahrala po boku Jeana Rena. 

Takto vyzerala Natalie Portman v roku 1994.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerala Natalie Portman v roku 1994.  (Zdroj: Gaumont International)

Natalie si zahrala v mnohých ďalších počinoch. Spomenúť možno Hviezdne vojny, V ako Vendetta, Zoolander, Kráľová priazeň, Thor a iné. Šťastie skúsila aj ako režisérka a producentka. 

S jej menom je ale neodmysliteľne spätý aj film Čierna labuť. Portman zaň dokonca získala Oscara. To však nebola jediná jej výhra. Pri práci na tomto počine spoznala francúzského tanečníka a choreografa Benjamina Millepieda, za ktorého sa vydala v roku 2012. Dvojica má spolu syna a dcérku.

Natalie Portman vo filme Čierna labuť.
Zobraziť galériu (6)
Natalie Portman vo filme Čierna labuť.  (Zdroj: Fox Searchlight Pictures)
 

Portman neje mäso od svojich 8 rokov, od 29 je vegánkou. Podieľa sa na rôznych kampaniach a je horlivou aktivistkou. Hovorí plynulo piatimi jazykmi. 

Natalie Portman sa počas všedného dňa mení na obyčajnú maminu. Útla, nenalíčená a v tričku s detským motívom na svoj vek rozhodne nevyzerá.
Zobraziť galériu (6)
Natalie Portman sa počas všedného dňa mení na obyčajnú maminu. Útla, nenalíčená a v tričku s detským motívom na svoj vek rozhodne nevyzerá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Natalie Portman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu