Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Anglický herec poriadne šokoval: Neuveríte, čím chcel byť ako tínedžer

Stephen Fry Zobraziť galériu (4)
Stephen Fry (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglický herec Stephen Fry chcel byť kňazom. Šesťdesiatjedenročný rodák z Londýna to prezradil v The Graham Norton Show.

„Ako tínedžer som o tom premýšľal. Miloval som kostoly, najmä hudbu a architektúru. Myslel som si, že by som dokázal predniesť fantastickú kázeň. Dokonca som navštívil biskupa, s ktorým som sa o tom porozprával. Zhodli sme sa na tom, že by bol zo mňa úžasný kňaz, keby v tom nebol jeden malý problém - neveril som v Boha,“ vyjadril sa.

Stephen John Fry je nielen hercom, ale aj spisovateľom, scenáristom, novinárom, dramaturgom, komikom a moderátorom. Zahral si v množstve filmov a seriálov ako napríklad V ako Vendeta (2005) alebo Sherlock Holmes 2: Hra tieňov (2011).

V rokoch 2007, 2009 a 2017 sa objavil aj v niekoľkých epizódach seriálu Kosti (2005 - 2017). Účinkoval tiež v druhej a tretej časti trojdielnej adaptácie Hobita s podtitulmi Smaugova pustatina (2013) a Bitka piatich armád (2014). Vo Veľkej Británii je okrem toho známy aj ako dlhoročný moderátor zábavnej show QI.

Viac o téme: HerecVeľká BritániaStephen Fry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu