Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Preboha, toto nemôže byť ona: Aha, ako kedysi vyzerala Máziková!

Eva Máziková Zobraziť galériu (10)
Eva Máziková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Speváčka Eva Máziková (69) je verejnosti známa najmä ako energická blondína s dlhými či polodlhými vlasmi. Mnohí už videli aj fotografie z jej mladosti, kedy bola fešnou brunetkou s dlhou hrivou. Videli ste ju však už s blonďavou trvalou?! Nebudete veriť vlastným očiam!

Eva Máziková pôvodne začala študovať právo, no zo školy odišla pre sľubne sa rozvíjajúcu hudobnú kariéru. S kapelou Braňa Hronca pôsobila v zahraničí spolu s ďalšou Evou - Kostolányiovou. 

V roku 1971 skončila druhá na Bratislavskej Lýre, ďalší rok už odchádzala víťazne. Jej najznámejšími hitmi sú Iná žena, Popocatepetl twist, Krédo či Hraj s láskou fér. 

Preboha, toto nemôže byť
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Opus)

Svoju kariéru odštartovala ako živočíšne pôsobiaca bruneta, nevyhla sa však experimentovaniu a módnym vlnám. Vlasy mala raz tmavšie, raz svetlejšia, kratšie či dlhšie. Na experiment z konca 70. rokov by však speváčka zrejme najradšej zabudla. 

Dnes už mnohé ženy vedia, že takmer žiadnej vlastne trvalá nepristala. Napriek tomu ju asi každá vyskúšala a niektoré pri nej zostali dlhšie, iné kratšie. Máziková ju asi nenosila nijako obzvlášť dlho. Keby nebolo zaznamenané vystúpenie z roku 1978, asi by tento jej imidž upadol do zabudnutia. 

Nebyť jej typických čŕt tváre a mimiky, vďaka ktorej je spoznateľná, len ťažko by sa verilo, že tento „pudlík” je naozaj Eva Máziková. 

Preboha, toto nemôže byť
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: youtube.com)

V posledných desaťročiach je Eva známa ako blondínka a žiadne veľké zmeny so svojou hrivou nerobí. Občas má vlasy vlnité a občas rovné, sem-tam ich trochu skráti. A toľko experimentovania asi aj stačí. 

Preboha, toto nemôže byť
Zobraziť galériu (10)

Dnes umelkyňa oslavuje 69. narodeniny. Blahoželáme! 

Viac o téme: Eva Máziková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu