Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávny český spevák: Ženil sa štyrikrát... Manželka má o 37 rokov menej!

Jan Nedvěd Zobraziť galériu (4)
Jan Nedvěd (Zdroj: TASR)

PRAHA - Keď sa povie meno Ján Nedvěd (72), každý si spomenie na duo Nedvědovci. S bratom Františkom si však mimo hudby príliš blízki nie sú. Jan bol totiž vždy bohém a to sa odrazilo aj na jeho súkromí. Je už štvrtý raz ženatý a jeho aktuálna manželka má o 37 rokov menej.

Bratia začínali kariéru spolu v bigbítových skupinách, po skúsenostiach s trampskou hudbou založili skupinu Toronto, neskôr ju premenovali na Brontosauři. Od roku 1988 pôsobí Jan sólovo, no s bratom často spolu vystupovali a ľudia si ich zafixovali pod menom Nedvědovci. Ich spolupráca nie je bezproblémová, ako František naznačil v jednom z rozhovorov, s jeho bratom sa vychádza dosť ťažko. Navyše majú dosť odlišné povahy. 

Slávny český spevák: Ženil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube.com/Seredonline)

Jan si vždy užíval život, ale ako poznamenal jeho brat, keby nebol svojhlavý a nelietal v oblakoch, asi by nikdy nenapísal toľko krásnych piesní. A kým František je už 47 rokov ženatý s jednou ženou, Jan je trikrát rozvedený a má 5 detí. 

Do chomútu však vliezol aj štvrtý raz. V roku 2012 si po šiestich rokoch vzťahu vzal za manželku Pavlínu mladšiu o 37 rokov. A hoci sa na začiatku mohlo zdať, že mladá žena by mohla mať postranné úmysly, o slávu jej evidentne nešlo – v spoločnosti sa totiž po Janovom boku prakticky vôbec neukazuje. Ako spevák tvrdí, Pavlína je tá pravá a až pri nej spoznal skutočnú lásku. 

Honza Nedvěd s priateľkou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: isifa)

Jan Nedvěd dnes oslavuje 72 rokov. Blahoželáme. 

Viac o téme: Jan Nedvěd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu