Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prekvapujúci záber zo súkromia Richarda Müllera (56): Takto ho videl iba málokto!

Slovenský spevák a hudobník Richard Müller Zobraziť galériu (8)
Slovenský spevák a hudobník Richard Müller (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Pozrite, na čo sa odhodlal! Niekoľkonásobný zlatý Slávik Richard Müller (56) patrí k našim najpopulárnejším spevákom, ktorý ohuruje nielen svojím talentom, ale aj svojím zjavom. Pri svojej takmer 2-metrovej výške a mohutnejšej postave je jednoducho neprehliadnuteľný. Hoci v minulosti sa pri svojom bohémskom živote aj výrazne zaguľatil, v posledných rokoch žije oveľa zdravší život a dokonca schudol viac ako 30 kíl. Ako sa zdá, vo svojom snažení nepoľavil a stále na sebe maká. Dôkazom je aj jeho záber zo súkromia, ktorý zverejnil na sociálnej sieti.

Jeden z našich najpopulárnejších hudobníkov Richard Müller je momentálne v jednom kolotoči. Po úspešnom jesennom turné Ona a On Tour - Richard Müller a Adela Vinczeová, je tu možnosť vidieť ich znova. Pred pár dňami odštartovali opäť dvojmesačné turné po Slovensku, kde si okrem skvelej hudby budú môcť fanúšikovia vychutnať aj nové skladby, jedinečnú interpretáciu, ako aj intímnu spoveď, či ich vtipné dialógy.

Pred  začiatkom náročného projektu sa však Richard pochválil aj súkromným záberom, ktorý zrejme mnohých prekvapí. Spevák zverejnil na svojom instagramovom profile fotografiu, na ktorej dolaďuje svoju fyzickú formu v parku. Takto nahodeného v džogingovej súprave, teniskách a v slnečných okuliaroch, s chodeckými palicami v rukách ho zrejme videl iba málokto. Pri pohľade na známeho interpreta, ktorý má už aj svoj vek, treba povedať, že vyzeral dobre a výrazne pochudnuto.

Zaujímalo nás preto, či sa takto vo forme udržuje pravidelne, alebo si chcel zlepšiť formu iba pred takýmto náročným a vyčerpávajúcim projektom pozostávajúcim z takmer 13-tich koncertov po celom Slovensku. Odpoveď sme od jeho manažéra Adanana Hamzića do týchto chvíľ nedostali. Rovnako tak nám neodvetil ani na otázku, či Richard v poslednom čase opäť schudol. Presvedčiť sa však o tom môžete sami na vlastné oči na jednom z jeho koncertov. Lístky na ne si môžete kúpiť TU cez predpredaj.sk

Viac o téme: Richard Müller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu