Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Skrúcaného búrlivý milostný život: Štvoruholník s kamarátom, intímne video... Svadba s Judínyovou!

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (9)
Štefan Skrúcaný (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Štefan Skrúcaný je dnes šťastne ženatý s moderátorkou Erikou Judínyovou. Kým však zakotvil v tomto prístave, zažil dve manželstvá, milostný štvoruholník aj románik, ktorý poznačil škandál s uniknutým intímnym videom.

Štefan Skrúcaný má dnes 58 rokov a je známy ako herec, humorista, spevák aj moderátor. Najzaujímavejšia je však na počudovanie bilancia jeho milostného života. Ten bol totiž v istých okamihoch riadne turbulentný. 

Prvou umelcovou manželkou bola Darina Wolfová, ktorú aj dnes občas vidno v spoločnosti – už ale len po boku kamarátok zo šoubiznisu. Tá v časoch, keď sa ich manželstvo pomaly rúcalo, padla do oka Skrúcaného kolegovi a kamarátovi Stanovi Královi. A práve s ním prežila krátku lásku aj Zuzana Tlučková, ktorá ale už pred rozvodom Števa a Dariny mala blízko k svojmu neskoršiemu manželovi. 

Štefan Skrúcaný po boku exmanželky Dariny Wolfovej a bývalej partnerky Dominiky Lukáčovej
Zobraziť galériu (9)
Štefan Skrúcaný po boku exmanželky Dariny Wolfovej a bývalej partnerky Dominiky Lukáčovej  (Zdroj: Peter Frolo)

Skrúcaný a Tlučková spolu následne prežili 22 rokov v manželstve, z ktorého vzišli dvaja synovia. Hercovi však ako porotcovi v súťaži Miss Spiša padla do oka Dominika Lukáčová, a tak nasledoval rozvod. Mladá východniarka sa potom stala jeho oficiálnou partnerkou a navštevovali spolu aj spoločenské podujatia. Strávili spolu päť rokov, počas ktorých uniklo na verejnosť aj video zachytávajúce ich v intímnej chvíli. 

Štefana Skrúcaného a Zuzanu Tlučkovú okrem manželstva spájali aj pracovné aktivity.
Zobraziť galériu (9)
Štefana Skrúcaného a Zuzanu Tlučkovú okrem manželstva spájali aj pracovné aktivity.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Koncom apríla 2012 sa Dominika odsťahovala zo Skrúcaného bytu a už v máji sa prevalilo, že humorista sa dal dokopy so svojou dlhoročnou kamarátkou Erikou Judínyovou. Po troch rokoch prekvapili verejnosť tichou svadbou s dvomi svedkami. O tomto životnom kroku do poslednej chvíle nevedeli ani ich rodiny, aby sa všetko udržalo v tajnosti. 

Štefan Skrúcaný je momentálne ženatý s moderátorkou Erikou Judínyovou.
Zobraziť galériu (9)
Štefan Skrúcaný je momentálne ženatý s moderátorkou Erikou Judínyovou.

Štefan Skrúcaný sa narodil 27. 3. 1960. Pôvodne študoval na stavebnej fakulte, neskôr vyštudoval VŠMU. Už počas štúdia sa stal populárnym vďaka zábavnému hudobno-slovnému programu Fujarová šou.  Dlhé roky spolupracoval s Mirom Nogom, Jaroslavom Filipom, Stanom Radičom alebo Rasťom Piškom a venoval sa politickej satire. S Mirom Nogom naspievali aj niekoľko albumov. 

Z prvého manželstva s učiteľkou Darinou Wolfovou má dcéru Lindu (*1982). Z druhého manželstva s herečkou Zuzanou Tlučkovou má synov Tomáša (*1988) a Lukáša (*1993). 

Viac o téme: Štefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu