Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Česká herečka (60) schudla a užíva si život: Ukazuje prsia, podväzky aj bláznivé outfity

Eva Holubová Zobraziť galériu (25)
Eva Holubová (Zdroj: Bioscop)

PRAHA - Evu Holubovú majú mnohí stotožnenú s prísnou učiteľkou z filmu Pelíšky. V skutočnosti je však poriadne odviazaná. V roku 2016 sa pochválila schudnutou postavou, keď postupne zhodila viac než 30 kíl. Nehanbí sa ukazovať v plavkách, pokojne si dá väčší výstrih, alebo ukáže pred fotografmi podväzky. A v obliekaní tiež občas uletí...

Z Evy Holubovej srší v posledných rokoch neskrotná energia. A to už nie je ani päťdesiatnička, ale oddnes sa radí k ľuďom so šiestimi krížikmi na chrbte. 

Česká herečka (60) schudla
Zobraziť galériu (25)
 (Zdroj: Instagram EH)

Hoci herečka nevyzerá na 30, ani nie je extrémne chudá, vidno, že život si poriadne vychutnáva a dokonca sa rada pasuje aj do úlohy modelky – zvyčajne pred objektívom svojej dcéry Karolíny. Na jej záberoch môžeme vidieť Evu elegantnú, sexi, ale aj úplne bláznivú. 

Česká herečka (60) schudla
Zobraziť galériu (25)
 (Zdroj: Instagram EH)

Umelkyňa si totiž môže dovoliť napríklad šaty viac na telo, či vysoké rozparky, v ktorých ukazuje nohy. Niekedy ale aj na stretnutí s novinármi dokonca vytasí väčší výstrih, alebo im rovno ukazuje, čo má pod sukňou. A keď má na to náladu, nahodí si na seba ružové pančušky a ružové okuliare v tvare srdca. Vidno, že žije hlavne pre seba a svojich blízkych a názory ostatných na jej výzor a správanie jej môžu byť ukradnuté. 

Eva Holubová
Zobraziť galériu (25)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Eva Holubová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu