Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Za bránami výnimočnosti, kde sa štýl spája s výkonom. Nová CUPRA Garáž Todos

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: CUPRA)

Spoločnosť Todos Vás pozýva do novej novootvorenej „CUPRA GARÁŽE“ v Bratislave. Atmosféru a štýl tejto progresívnej značky môžete ochutnať v redizajnovaných priestoroch prevádzky Todos Panónska na Panónskej ceste, kde sa CUPRA stala súčasťou už ponúkaných služieb autorizovaného predaja a servisu značiek RAM, Dodge, Cadillac, Camaro a Corvette. Pre značku CUPRA sa rozhodli primárne z dôvodu rozširovania svojho portfólia a oslovovania cieľových skupín ako sú športovci, umelci či mladí ľudia. V Todose veria, že je to značka, ktorá bude z dlhodobého hľadiska produkovať vozidlá plné emócií, vášne a zážitkov z jazdy. Držia sa vízie, že vozidlo by malo byť predsa len niečo viac ako prostriedok k presunu z bodu A do bodu B.

„Aby sme narušili status quo, zrýchlime nad rámec konvencií a nastavíme vyššie štandardy toho, čím auto môže byť.“

Spoločnosť Todos sa stotožňuje s víziou značky, ktorá pochádza z Barcelony.

Každé vozidlo CUPRA je výraznou „osobnosťou“, ktorá inšpiruje svet. Poháňa ju pulzujúci duch mesta, chuť do života a umelecká energia. Preto je sústredená na aktívnych a odvážnych ľudí, inými slovami ľudí vyznávajúcich hodnoty ako vášeň, odvaha, odhodlanie a presnosť.

Za bránami výnimočnosti, kde
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: CUPRA)

Poslaním tejto značky je vytvárať exponenciálne zážitky a prekračovať tradičné automobilové hranice, za čo získala uznanie kritikov na globálnej scéne s prestížnymi oceneniami vrátane Red Dot Design Award a What Car.

Čo znamená CUPRA ?

CUPRA predstavuje vrchol výkonnej inovácie a inžinierskej brilantnosti. Podstata spočíva v umení naplniť každé vozidlo dômyselným remeselným spracovaním a kreativitou.

Meno CUPRA možno vystopovať spätne k triumfálnemu pôvodu v motoristickom športe, ku fúzii „Cup and Racing“.

Za bránami výnimočnosti, kde
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: CUPRA)

Stimulujúci štýl

Modely sú nenápadné, no nezameniteľné a vyžarujú silný vzhľad z každého uhla s neochvejnou pozornosťou venovanou tým najjemnejším detailom. Dizajnový proces zahŕňa všetky prvky, od textúr po okolité osvetlenie, aby prebudil zmysly a surové emócie.

Očakávajte čisté inovácie, odvážne kontúry a nečakanú krásu.

Za bránami výnimočnosti, kde
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: CUPRA)

Elektrizujúci výkon

Značka pevne stojí za svojim záväzkom elektrifikácie, pričom pozerá do budúcnosti, ktorá je udržateľná s vozidlami, ktoré sú vysoko výkonné a zároveň očarujúce vodičov a planétu.

Sieť Todos podporuje trend elektrifikácie vozidiel, čím značka CUPRA absolútne zapadá do portfólia značiek, ktoré chcú obsluhovať. CUPRA už má na trhu úspešný model Cupra Born a koncom tohto roka ma prísť na cesty plne elektrický nový model Tavascan.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu