Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

MADUAR prináša svetové hviezdy do Rimavskej Soboty a Žiaru na najväčšiu letnú 90’s party na Slovensku!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Archív Maduar)

Skupina MADUAR oslavuje tento rok 30 rokov na českej a slovenskej hudobnej scéne a súčasťou osláv je aj 2. ročník jej vlastného 90’s festivalu, na ktorý pozýva svojich kolegov z 90. rokov.

Vstupenky na Predpredaj.sk.

Tentoraz sa môžu návštevníci naživo tešiť na také hviezdy ako TWENTY 4 SEVEN, ktorí z Holandska prinesú nonstop zábavu so svojimi hitmi Slave To The MusicTake Me Away či Is It Love. Z Nemecka napochoduje najznámejší hudobný kapitán CAPTAIN JACK, aby dal všetkých do pozoru so svojim legendárnym Heyo Captain Jack, a tiež vypalovákmi ako Drill Instructor alebo Soldier Soldier. Nebude chýbať ani švédska bláznivá eurodancová country zostava REDNEX s notoricky známym hitom Cotton Eye Joe, romantickou baladou Wish You Where Here či pôsobivým The Spirit Of The Hawk.

Zahraničných hostí doplní náš slovenský top producent a DJ ROBERT BURIAN s megahitom Žijeme len raz.

Všetci menovaní prijali pozvanie česko-slovenskej legendy, skupiny MADUAR, na ďalší ročník jej open-air
festivalu, na ktorom nebudú chýbať ani najznámejšie maduarske hity ako Do ItI Feel Good, AnjelHafanana, či novinky pri ktorých sa predstavia aj hosťujúci umelci – speváčka IVANNA, víťazka Hlasu Česko-Slovenska a mladý talentovaný raper a DJ NICOTINI, syn jedného z členov Maduaru.

Nenechajte si ujsť plnú nálož toho najlepšieho z 90. rokov – známe refrény, neopakovateľnú atmosféru, spomienky na staré časy a exkluzívnu koncertnú premiéru spoločnej novinky Maduaru a jeho hostí s názvom Show How Mad U ArTo všetko vás čaká na MADUAR 90’s Party už toto leto
04/07/2024 – Rimavská Sobota (Amfiteáter)
05/07/2024 – Žiar nad Hronom (Park Š. Moysesa)

Vstupenky sú dostupné na Predpredaj.sk. Všetky informácie o podujatí s názvom MADUAR 90’s PARTY sa fanúšikovia kapely, ako aj hudby 90. rokov, dozvedia na oficiálnej webstránke skupiny.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu