Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žiť zdravšie je so Sencorom ľahšie: S týmto kódom ušetríte až 25 % za spotrebiče pre zdravý životný štýl

Zdravý životný štýl je so Sencorom oveľa zábavnejší. PR článok Zobraziť galériu (5)
Zdravý životný štýl je so Sencorom oveľa zábavnejší. (Zdroj: Sencor)

Žiť zdravo nie je vôbec náročné, keď na to máte doma tie správne spotrebiče. Investícia do nich je investíciou do vášho zdravia a celkovej pohody – stačí zadať kód, ktorý nájdete v článku.

Zdokonaľovať svoj životný štýl pomocou spotrebičov, ktoré vám umožnia plne využiť potenciál prírodných surovín a dosiahnuť optimálne zdravie, je určite oveľa lepšie, ako míňať peniaze za rôzne nefungujúce diéty. Vaše telo vám za to určite poďakuje a odmení vás energiou, vitalitou a dlhodobým pocitom blaha.

Váha, ktorá počíta kalórie za vás... a robí ešte oveľa viac!

Počítanie kalórií je jednou z najefektívnejších ciest, ako sa zbaviť nechcených tukových vankúšov. Chce to ale pevnú vôľu, disciplínu a nejaký ten čas navyše. Všetko, čo zjete, treba vážiť a prepočítavať. Komu by sa chcelo? Nechajte to na inteligentné nutričné kuchynské váhy Sencor.

Okrem klasického odváženia potravín vám aj vyráta počet kalórií. A okrem nich sa dozviete aj podrobnosti o vláknine, sacharidoch, bielkovinách a ďalších zložkách vo vašom jedle. Takže pokiaľ tento štýl chudnutia doteraz nebol pre vás to pravé orechové, odteraz vás bude baviť!

Nutričná váha Sencor SKS 707* vám vypočíta oveľa viac, než len počet kalórii.
Zobraziť galériu (5)
Nutričná váha Sencor SKS 707* vám vypočíta oveľa viac, než len počet kalórii.  (Zdroj: Sencor)

Smoothie alebo nutri mixér: Osvežujúce pochutiny plné vitamínov a minerálov

Smoothie mixér alebo nutri mixér sú neoceniteľní pomocníci, pretože vám pomôžu spestriť jedálniček o množstvo úžasných jedál a pochúťok, ktoré poskytnú telu potrebné živiny a vašim chuťovým pohárikom pripravia nové zážitky. Sú skvelými pomocníkmi pre každého, kto chce mať deň plný energie a vitality. Lahodné smoothie plné čerstvého ovocia, zeleniny a ďalších zdravých prísad skonzumujú dokonca aj vyberavé deti. Na prípravu smoothie nápojov alebo misiek je len jediné pravidlo: Experimentujte! Do smoothie mixéra dajte všetko, čo máte radi. Banán alebo med, prípadne marhule smoothie osladia. Citrusy a ríbezle dajú mu osviežujúcu chuť a zeler zas jemnú orieškovú príchuť. Listová zelenina zafarbí smoothie na zeleno, cvikla alebo maliny na ružovo. Začnite listovou zeleninou a bylinkami, pokračujte tekutou zložkou, zahusťujte vločkami či jogurtom a dochucujte bylinkami.

Tip: Automatický smoothie mixér Sencor s unikátnou pevnou fľašou s vákuovým viečkom pre maximálne predĺženie čerstvost

Smoothie mixér Sencor SBL 7176GD je teraz s kódom tiež o 25 % lacnejší.
Zobraziť galériu (5)
Smoothie mixér Sencor SBL 7176GD je teraz s kódom tiež o 25 % lacnejší.  (Zdroj: Sencor)
Silnejší brat smoothie mixérov nutri mixér je skvelým nástrojom pre tých, ktorí sa snažia o pestrejšiu stravu. Vďaka jeho výkonu a vymeniteľným nožom môžete jednoducho pripraviť všetko, na čo smoothie mixér nestačí: orechové maslá, domáce hummusy, domáce proteínové tyčinky, orechové mlieka...

Na nutrimixér Sencor nedá dopustiť ani vedúca prešovskej predajne Planeo Lýdia Lipková. Ona sama aj vďaka nemu schudla 20 kíl: „Dnes máme k dispozícii toľko cenovo dostupných spotrebičov, že zdravý životný štýl vôbec nie je náročný.“
Zobraziť galériu (5)
Na nutrimixér Sencor nedá dopustiť ani vedúca prešovskej predajne Planeo Lýdia Lipková. Ona sama aj vďaka nemu schudla 20 kíl: „Dnes máme k dispozícii toľko cenovo dostupných spotrebičov, že zdravý životný štýl vôbec nie je náročný.“  (Zdroj: Lenka Májeková)

Odšťavovač: Čistá energia v každej kvapke

Pravidelná konzumácia čerstvých štiav bez konzervantov môže pomôcť zlepšiť trávenie, posilniť imunitný systém a prispieť k zdravému vzhľadu pleti. Odšťavovač je neoceniteľným nástrojom pre tých, ktorí chcú maximálne využiť prínosy čerstvého ovocia a zeleniny. Čerstvé ovocné šťavy, zriedené s vodou, sú aj pre deti oveľa zdravšie, než akákoľvek malinovka. Pokiaľ máte vo svojom životnom štýle aj pôstne dni, zeleninové šťavy vám počas nich dodajú dostatok energie aj na udržanie dobrej nálady.

Špirálový odšťavovač Sencor SSJ 4041BK
Zobraziť galériu (5)
Špirálový odšťavovač Sencor SSJ 4041BK  (Zdroj: Sencor)

Tip: Prvotriedny špirálový odšťavovač Sencor odšťavuje pomalou rýchlosťou, čím zachováva vzácne enzýmy a vitamíny.

Tu nájdete kód na 25 % zľavu na vybrané spotrebiče Sencor!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu