Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Už viac ako 100 000 Slovákov má vďaka UZP zdravší úsmev

PR článok
(Zdroj: Union)

Union zdravotná poisťovňa myslí na zdravý úsmev svojich klientov. Štedrý 100 € príspevok na zuby využilo už viac ako 100 000 Slovákov.

Zdravý úsmev od UZP

V UZP vieme, že mať zdravé zuby a krásny úsmev, to nie je žiadna samozrejmosť. Je za tým poctivá a pravidelná starostlivosť. Nielen každodenné čistenie zubov a ústnej dutiny, ale aj preventívne prehliadky u zubára.

Tiež vieme, že za krásnym a zdravým úsmevom sa často skrývajú aj finančne náročné ošetrenia. Aj preto sme sa rozhodli prispieť sumou vo výške 100 € na zuby ročne pre všetkých poistencov UZP. Pretože zdravie a spokojnosť našich klientov je pre nás na prvom mieste.

Aj vaša návšteva u zubára môže byť o niečo radostnejšia! Príspevok na ošetrenie u zubára od Unionu využilo už viac ako 100 000 Slovákov. Pridajte sa k nim. Pretože Union, to je zdravotná poisťovňa, s ktorou sa vaše životy menia k lepšiemu.

Široké uplatnenie je samozrejmosťou

Náš príspevok platí pre všetky bežné zubné ošetrenia. Začínajúc plombami, cez zubné mostíky, korunky a ošetrenia koreňových kanálikov až po dentálnu hygienu. Deti do 18 rokov, poistené v UZP, môžu príspevok využiť aj na zubné strojčeky či rôzne čeľustno-ortopedické výkony. Príspevok je samozrejme možné čerpať postupne, ale aj jednorazovo a kedykoľvek počas roka.

Novinka! Od 1.1.2022 dokonca zvyšujeme príspevok až na 150 eur ročne!

100€ z toho môžete čerpať na ošetrenia u zubného lekára a až 50€ môžete využiť na dentálnu hygienu. Starajte sa o váš úsmev pravidelne spolu s nami. S radosťou vám pomôžeme!

Náš tip: o príspevok stačí požiadať online

V UZP si vážime váš čas a preto sa snažíme uľahčiť všetky administratívne procesy. Pre požiadanie o príspevok na zuby preto nikam nemusíte. Stačí vám naša mobilná aplikácia v ktorej zvolíte možnosť „Zubný benefit“ vyplníte všetko potrebné a jednoducho to elektronicky odošlete.

Na správnom výbere zdravotnej poisťovni záleží

Zdravotné poistenie od Union zahŕňa najbohatší výber rôznych ďalších zdravotných benefitov pre všetkých. Naprieč vekovými kategóriami, pre všetky pohlavia, na dĺžke poistenia v UZP nezáležiac. Pozrite si preto naše zdravotné benefity ešte dnes!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu