Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

#2 diel PREDKECY: Vec, Zverina a Supa plánujú zmŕtvychvstanie CP Kombo!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: predpredaj.sk)

Stretne sa alkoholik, recidivista a farboslepý v obchode TheStreets... Nie je to začiatok vtipu ale druhý diel relácie PREDKECY so slovenskou superskupinou CP Kombo /Vec, Zverina a Supa/. Kedy ich spolu uvidíme na jednom stage-i, či plánujú ďalšiu skladbu, čo počúvali a kto z nich nahráva nový album sa dozviete vo videu v článku.

Jeden z najlepších textárov, jeden z najlepších freestylerov a jeden z najstarších raperov u nás sa dali dokopy a založili CP KOMBO, čím vznikla slovenská superskupina, minimálne preto, že všetci jej členovia sú super.

Druhý diel PREDKECY s CP
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

V druhom diele relácie PREDKECY, z produkcie ticketingovej spoločnosti Predpredaj.sk, uvidíte všetkých troch na gauči v TheStreets, kde si s nimi výživne pokecal Daniel Očenáš. Čo plánujú, kto z nich počúva aj klasickú hudbu a prečo zatiaľ vydali len jednu skladbu?

Strávte 14 minút plných smiechu s CP Kombo:

Výber toho najlepšieho od 3 rapových veličín, ktorým to na pódiu už po tých rokoch spolu naozaj funguje, môžete vidieť 21.2. v MMC, kde budú predskakovať brooklynskej hip hopovej legende DAS EFX.

Každý verný fanúšik hip hopu, ktorý ma prehľad v tom, čo je dobré, by na tejto žúrke nemal chýbať. Lístky nájdete za príjemných 19€ na Predpredaj.sk. Pre čerstvé info sa pridajte na FB event.

#2 diel PREDKECY: Vec,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu