Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Už aj Juraj ŠOKO Tabaček vie, ako začať ráno bez hriechu

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Day Up)

Známy herec a zabávač Juraj ŠOKO Tabaček už výčitkami svedomia trpieť nemusí. Rozhodol sa zmeniť svoj životný štýl. Avšak, na ceste za zdravším stravovaním mu stojí niekoľko prekážok. Existenčné problémy v podobe skorého vstávania, zdĺhavej prípravy raňajok a večného nestíhania napokon vyrieši DayUp.

Vystriedať hlučné mixovanie za hotovú zmes ovocia mu odporučí suseda - influencerka Tatiana Žideková, ktorá už neznesie ranné budíčky v podobe šokovej terapie. To, ako experimenty s katastrofálnymi následkami nadobro utíchnu vďaka DayUp-u si pozrite vo videu:

Pokiaľ aj vy máte podobných štartov do dňa plné zuby, určite vás poteší riešenie od slovenskej spoločnosti Novofruct SK, s.r.o..  DayUp je jedinečný mix ovocia, jogurtu a cereálií. Dostupný je hneď v 6 lahodných príchutiach – od exotického ovocia až po lesné plody. Či si ho obľúbite ako rýchle raňajky, výživnú desiatu pre vás či vaše ratolesti alebo zdravú maškrtu počas pracovného dňa je len na vás. Isté je, že výčitkami svedomia kvôli tomuto sladkému pokušeniu trpieť naozaj nemusíte. Má totiž čisto prírodné zloženie, neobsahuje pridaný cukor, konzervanty a ani umelé farbivá. Jednoducho, je vhodný úplne pre každého.

DayUp je lahodný mix
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Day Up)

DayUp je komfortnou alternatívou smoothies, ktorých príprava je časovo náročná. Vyhnúť sa kupovaniu, umývaniu, čisteniu, krájaniu a mixovaniu ovocia môžete s DayUp-om úplne jednoducho. Doprajte telu potrebnú energiu a dennú dávku vitamínov či vlákniny z obilnín bez zdĺhavých procesov.

Vďaka praktickému baleniu si ho môžete vychutnať naozaj kdekoľvek a kedykoľvek. Malý spratný obal  sa totiž ľahko vmestí do tašky, kabelky či jednoducho do vrecka. Nepríjemné škvŕkanie v bruchu a hlad vás už teda nezaskočí nepripravených. Navyše, DayUp nevyžaduje žiadne špeciálne skladovanie. Náš tip však je, že najlepšie chutí jemne vychladený. Počas dňa tak môže byť ideálnym osviežením nie len pre telo ale aj myseľ.

DayUp môžete kúpiť online na www.eshop.novofruct.sk alebo v predajniach Lidl, Kaufland, Terno, DM, Milk Agro, Fresh a COOP Jednota.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu