Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

O slovenskú vodku sa v aukcii „pobili“ kontinenty

Limitovaná edícia Goral vodka Master.... PR článok Zobraziť galériu (6)
Limitovaná edícia Goral vodka Master....

Slovenská vodka Goral Vodka MASTER bola na svetovom aukčnom portáli eBay vydražená za 460 USD. O poslednú fľašu platinovej limitovanej edície s označením 77/77 v dražbe bojovali ľudia z celého sveta. Komu sa nakoniec túto exkluzívnu slovenskú vodku podarilo získať?

Goral Vodka MASTER uviedla na slovenský trh v predveľkonočnom čase exkluzívnu limitovanú edíciu „7 divov Slovenska“. Ide o jedinečnú fľašu s objemom 1,75 litra, na ktorej je 22 karátovou platinou dekorovaných sedem nových divov Slovenska.

Exkluzívne balenie platinovej limitovanej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: GAS Familia)

Z tejto limitovanej edície bolo vyrobených len 77 fliaš. Edícia sa predávala exkluzívne na web stránke 77dovodov.sk a po 3 hodinách sa vypredala. Až na poslednú fľašu, s označením č. 77/77 v Certifikáte pravosti, ktorý je súčasťou každej fľaše platinovej edície. Tento posledný zberateľský kúsok sa rozhodol výrobca Goral Vodky MASTER dať do aukcie na najväčší aukčný svetový portál eBay.

Súčasťou každého exkluzívneho balenia je aj Certifikát pravosti.
Zobraziť galériu (6)
Súčasťou každého exkluzívneho balenia je aj Certifikát pravosti.  (Zdroj: GAS Familia)

„Sedmička“ sprevádzala aukciu od samého začiatku. Dražba na eBay bola nastavená na symbolických 7 dní. Išlo o poslednú fľašu edície s označením 77/77. A sedmička sa objavila aj vo vyvolávacej cene, ktorá bola určená na 77 USD.

A ako nakoniec dražba dopadla? „Nad naše očakávania!“, pochvaľuje si majiteľ výrobcu slovenskej vodky, Marián Gurega a pokračuje: „O poslednú fľašu limitovanej edície 7 divov Slovenska „bojovali“ ľudia z celého sveta – z USA, Švajčiarska, Veľkej Británie, Ruska, Írska, Nemecka ale, samozrejme, aj zo Slovenska“. S napätím sme 7 dní sledovali, komu sa nakoniec podarí vydražiť v aukcii doslova už zberateľský kúsok našej platinovej Goral Vodky MASTER“.

Prvý div Slovenska - Vysoké Tatry.
Zobraziť galériu (6)
Prvý div Slovenska - Vysoké Tatry.  (Zdroj: GAS Familia)

Ako nám majiteľ ďalej prezradil, fľašu 77/77 získal v aukcii rodený Slovák, pochádzajúci z Popradu, ale už žijúci v Nemecku. Za platinovú vodku zaplatil na eBay 460 USD. „Boli sme veľmi radi, že nakoniec aj posledná fľaša limitovanej edície 7 divov Slovenska skončila v rukách Slováka! Dozvedeli sme sa, že pán, ktorý nakoniec fľašu vydražil, už roky žije v Nemecku, ale stále je hrdým Slovákom, hovorí Marián Gurega.

Podľa informácií od výrobcu, ktorý sa po aukcii skontaktoval s víťazom a majiteľom poslednej fľaše limitovanej edície, ten sa rozhodol dražiť „limitku“ aj preto, že sedmička je jeho šťastné číslo. A mimoriadne ocenil návrh výrobcu vodky venovať financie z aukcie do nadácie Zachovanie dedičstva našich predkov.

Banská Štiavnica s 33% hlasov uzatvára nových 7 divov Slovenska.
Zobraziť galériu (6)
Banská Štiavnica s 33% hlasov uzatvára nových 7 divov Slovenska.  (Zdroj: GAS Familia)

Keď sme sa informovali, kedy dorazí fľaša víťazovi aukcie do Nemecka, Marián Gurega odpovedá: „Nový majiteľ poslednej fľaše Goral Vodka MASTER „7 divov Slovenska“ s označením 77/77 sám navrhol, že si príde osobne prevziať vydraženú fľašu k nám do Starej Ľubovne začiatkom leta, keď bude na Slovensku. Obáva sa, aby sa fľaša po ceste do Nemecka nepoškodila alebo dokonca nerozbila. Pre neho má táto vydražená fľaša limitovanej edície oveľa vyššiu hodnotu ako vydražených 460 USD. A ja som veľmi rád, že naša posledná fľaša 77/77 si vo svete našla takéhoto majiteľa. Lepšieho som si ani nemohol priať, bude ozaj v dobrých rukách“, usmieva sa na záver spokojný majiteľ výrobcu limitovanej edície Goral Vodka MASTER 7 divov Slovenska, Marián Gurega.   

Platinová limitovaná edícia Goral Vodka MASTER
Zobraziť galériu (6)
Platinová limitovaná edícia Goral Vodka MASTER  (Zdroj: GAS Familia)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu