Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto v Markíze už dávno nezažili: Môžu za to tie najväčšie hviezdy!

Tv Markíza Zobraziť galériu (6)
Tv Markíza (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Opäť na vrchole! Televízia Markíza zaznamenávala v poslednom období výrazné problémy, čo sa sledovanosti týka. Strácala svojich verných fanúšikov a rating pri jednotlivých programoch dosahoval historické dno. No pred dvomi týždňami modro-žltá televízia doslova trafila do čierneho. Vďaka šou Tvoja tvár znie povedome a napodobňovaniu svetových hviezd sa totiž opäť dostáva na divácke výslnie.

Televízia Markíza v posledných mesiacoch prežívala vyslovene zlé obdobie. S novými projektmi sa jej nedarilo preraziť a v sledovanosti dosahovala historické dno. Nezaberalo ani nasadenie kedysi obľúbenej šou Bez servítky a ani vlajková loď Búrlivé víno nedosahovala také výsledky ako v minulosti. 


Najhorší rok pre Markízu: Takto na dne ešte nebola!


No zdá sa, že modro-žltej televízii svitá na lepšie časy. Tentoraz sa totiž Markíze podaril naozaj parádny kúsok, ktorým zabodovala u divákov na plnej čiare. A opäť sa sledovanosťou vrátila na svoje niekdajšie výslnie. 

Za úspech môžu v Záhorskej Bystrici ďakovať tým najväčším svetovým hviezdam. Znovuzrodenie totiž zažili vďaka šou Tvoja tvár znie povedome. Divákov zjavne baví, že sa známe slovenské tváre každý týždeň prevteľujú do slávnych spevákov, lebo už druhýkrát po sebe odmenili šou vysokou sledovanosťou.

Pri štarte to bolo podľa portálu mediaboom.sk skvelých 38,2% podielu zo sledovanosti a v uplynulý týždeň nedošlo k žiadnemu výraznému poklesu. Väčšina divákov počas nedeľného večera venovala svoju priazeň Záhorskej Bystrici  a vyniesla ju na 37%. Markíza tak nasadením zahraničného projektu doslova trafila do čierneho. Snáď im to vydrží. 

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu