Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Voliť môžete aj v prípade, že sa chystáte na Svetový pohár do Jasnej: Vybavte si voličské preukazy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

DEMÄNOVSKÁ DOLINA - Návštevníci Svetového pohára žien v alpskom lyžovaní v Jasnej môžu v sobotu 5. marca voliť do Národnej rady SR v najbližšej volebnej miestnosti - v Demänovskej Doline. Využiť môžu aj ktorýkoľvek z 32 volebných okrskov v Liptovskom Mikuláši. Vybaviť si však musia voličské preukazy.

"Zo zákona môžeme mať v obci otvorenú len jednu volebnú miestnosť. Vzhľadom na predpokladaný zvýšený počet voličov a reguláciu dopravy odporúčame návštevníkom svetového pohára, aby využili volebné miestnosti v Liptovskom Mikuláši alebo mestských častiach," povedala starostka Demänovskej Doliny Ľubomíra Klepáčová. 

Liptovskomikulášska radnica v súvislosti so svetovým šampionátom v Jasnej vychádza návštevníkom v ústrety. "Nechali sme navýšiť počty hlasovacích lístkov, máme teda urobenú rezervu a voliči sú v našom meste vítaní. Zvýšený počet voličov očakávame kvôli svetovému poháru predovšetkým v Demänovej, Bodiciach a v Palúdzke," vysvetlila hovorkyňa mesta Liptovský Mikuláš Viktória Čapčíková s tým, že volebné miestnosti budú 5. marca otvorené v čase od 7.00 do 22.00 hod.

Viac o téme: Voľby 2016Demänovská Dolina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu