Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Strane SKOK! sa zadarilo: Predvolebné VIDEO z reštaurácie je hitom internetu

Mladí ľudia sa dusia. Zobraziť galériu (2)
Mladí ľudia sa dusia. (Zdroj: FB/Skok)

BRATISLAVA - Strana SKOK! na čele s lídrom Jurajom Miškovom má na svojom konte ďalšie video, ktoré podľa počtu lajkov a zobrazení na sociálnej sieti možno považovať za naozaj vydarené. Za dva týždne od zverejnenia pomaličky atakuje už hranicu 700-tisíc divákov. O tom, či sa však podpíše aj pod volebný úspech, sa dozvieme až v marci.

EXKLUZÍVNE Prvé predvolebné VIDEO je tu: Politici hrajú 20 rokov divadielko pre ľudí!

"Mladí na Slovensku sa dusia, to je fakt. Najhoršie je, že riešenie majú v rukách nesprávni ľudia. A politici namiesto toho, aby riešili pracovné miesta, riešia iba vlastné fleky v parlamente," okomentovala strana vo svojom profile na Facebooku video, v ktorom mužovi v reštaurácii zabehne a o jeho život bojuje inštalatér pomocou záchodového zvonu.

Strane SKOK! sa zadarilo:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Skok)

Zatiaľ čo sa v pozadí odohráva tragikomická scénka, Juraj Miškov potenciálnym voličom strany vysvetľuje, že takto to ďalej v politike už nejde: "Každý tretí mladý človek je bez práce, každý druhý chce odísť zo Slovenska a politici namiesto toho, aby riešili problém, riešia jeden druhého, riešia kto s kým. Aj keď všetci vedia, že voľby vyhrá Smer a vládli by s ním."

Mladí na Slovensku sa dusia, to je fakt. Najhoršie je, že riešenie majú v rukách nesprávni ľudia. A politici namiesto toho, aby riešili pracovné miesta, riešia iba vlastné fleky v parlamente. Juraj Miškov a SKOK! riešia to, čo je dôležité. Máme skúsenosti, jasný plán, ale aj odvahu vziať tvorbu pracovných miest a zvyšovanie platov do vlastných rúk.

Posted by Slovenská občianska koalícia SKOK on 13. január 2016

"Ja riešenie mám, volá sa Singapur a je to plán 100 konkrétnych opatrení, ktorý som začal plniť v Radičovej vláde a vzniklo 54-tisíc nových pracovných miest," hovorí Miškov, ktorý podľa vlastných slov nechce sedieť v opozícii, ale chce dokončiť, čo začal.

Viac o téme: Juraj MiškovSkok!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu