Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Strašné zAVÍjanie v Talente: Porota trpela, moderátori z neho mali srandu!

Miro svojím výkonom neoslnil. Zobraziť galériu (10)
Miro svojím výkonom neoslnil.

BRATISLAVA - Sebavedomie lepšie ako hlas! Na kastingy šou Česko Slovensko má talent zavítal aj Miroslav Michalica. Podľa vlastných slov nemá so spevom vo výškach žiadne problémy, a tak si rovno trúfol na Tublatanku a ich pieseň Dnes. Porota však pri jeho výkone doslova trpela, Jakub Prachař by sa najradšej utopil v pohári vody. Moderátori Junior a Marcel mali naopak z jeho výkonu veľkú zábavu.

Prišiel s veľkými nádejami! Miroslav Michalica sa spevu venuje už vraj 10 rokov. A podľa vlastného presvedčenia mu to ide naozaj dobre. „Viem akože aj tie jačáky, tie výšky a tak, falzety, s tým vôbec nemám problém,” uviedol pred vystúpením. 

Vzhľadom na vysoké sebavedomie si vybral skladbu Dnes, ktorá je príznačná práve vysokými tónmi v refréne a mnohí ju volajú „tá aví od Tublatanky”. Porota sa však pri jeho prednese potešene netvárila. Jakub Prachař dokonca akoby sa pokúšal utopiť v pohári vody, ktorý mal na stole. Moderátori Junior a Marcel si zas z Mirovho spevu robili srandu – napríklad napodobňovaním psieho zavýjania. 

Hodnotenie poroty nakoniec nebolo o nič pozitívnejšie. „To bolo príšerné,” povedal Prachař, ktorý pri vystúpení trpel asi najviac. „Niekto dá falošný tón, ale vy ste tú falošnosť držal tak statočne dlho,” čudovala sa Lucie Bílá. Niet tak divu, že Michalica ďalej nepostúpil. 

VIDEO: Vystúpenie Miroslava Michalicu v Talente

zavíjanie v Talente

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu