Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Brutálne zranenie v talentovej šou: Kráska krvácala priamo na javisku!

Ruská tanečnica Ekaterina sa pri vystúpení vážne zranila. Zobraziť galériu (10)
Ruská tanečnica Ekaterina sa pri vystúpení vážne zranila.

MOSKVA - Takto si to zrejme nepredstavovala! Tanečnica Ekaterina Kondrashina (23) sa pokúsila svojím vystúpením oslniť porotu a divákov v jednej z najpopulárnejších televíznych relácií v jej domovskej krajine. Slávu jej však nepriniesol tanec, ale niečo úplne iné. Kráska sa v ruskej talentovej šou priamo pri vystúpení zranila a zlomila si nos. Napriek krvácaniu ale pokračovala ďalej.

Tanec cez bolesť! Sympatická mladá tanečnica Ekaterina Kondrashina sa nedávno rozhodla predviesť svoje tanečné umenie v ruskej talentovej šou, kde šokovala nielen porotu, ale aj mnohých divákov po celom svete. Nie však iba svojimi tanečnými zručnosťami...

Blondínka, ktorá samu seba na sociálnej sieti označuje ako fitnes trénerku, modelku, tanečnicu aj učiteľku jogy, tak zanietene tancovala, až sa vážne zranila. Pri predvádzaní takzvaného povrazu z výskoku sa nezadržala rukami a padla tvrdo na zem tvárou, pričom si zlomila nos. Jej náraz nezostal bez povšimnutia, no kráska vo vystúpení pokračovala ďalej, akoby sa nič nestalo. Pritom na javisku v priamom prenose pred kamerami krvácala. Vďaka jej dlhým vlasom však publikum ani diváci pri obrazovkách nič nevideli.  

Až do momentu, keď svoje číslo Ekaterina skončila a postavila sa pred porotu. Vtedy všetci zbadali, ako sa jej z nosa valí krv. 23-ročná slečna v zakrvavených zelenkavých šatách sa ihneď ponáhľala do zákulisia, kde jej zranenie hneď ošetrovali ľudia z produkčného tímu. Následne bola prevezená do nemocnice, kde jej bolo neskôr povedané, že jej nos našťastie nepotrebuje plastiku. Vďaka nešťastnému zraneniu, ktorým sa nenechala pri vystúpení „vyrušiť”, ju dnes pozná celý svet.

Ruská tanečnica si pri vystúpení zlomila nos. Napriek krvácaniu tancovala ďalej.
Zobraziť galériu (10)
Ruská tanečnica si pri vystúpení zlomila nos. Napriek krvácaniu tancovala ďalej.

VIDEO: Pozrite si vystúpenie mladej Rusky, ktorá sa v talentovej šou vážne zranila a napriek krvácaniu pokračovala v tanci ďalej.

Talent zlomený nos

Viac o téme: Talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu