Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Komické VIDEÁ plné vianočných trapasov: Na párty to troška prehnali s alkoholom!

S opitou slečnou ležal na zemi aj vianočný stromček
S opitou slečnou ležal na zemi aj vianočný stromček (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Opitý Santa Claus, ktorého pri vystrájaní na parkovisku zachytila kamera alebo podgurážená stará mama, ktorá našla pod stromčekom kolobežku a chcela svojmu vnúčatku ukázať, ako sa na nej jazdí. Život prináša veľa prekvapení či trapasov a my sme vybrali práve tie, ktoré sa pri neuváženom pití môžu prihodiť každému.

Súťaž v skoku na vianočný stromček má svojho víťaza! Pozrite sa, ako veľkolepo tento opitý chlapík ukončil vianočnú párty, keď zruinoval symbol Vianoc!

Táto stará mama pozná veľa osvedčených štýlov jázd na kolobežke, pri ktorých sa dá utrpieť ujma na zdraví. Ak si myslíte, že babičky jazdia opatrne, táto vás zaručene vyvedie z omylu!

Dámy, nikdy nepúšťajte počas vianočnej párty do kuchyne opitého chlapa s vianočnou čiapkou na hlave. Mohlo by sa stať, že to bude bolieť jeho aj vás!

Kde inde sa najlepšie odviažete, keď nie na firemnej vianočnej párty? Tam vás predsa vidia všetci kolegovia aj so šéfom a vy môžete konečne ukázať všetko, čo sa vo vás skrýva!

Čo dokáže jedna opitá slečna na vianočnej párty? Liezť všetkým na nervy, mať hlúpe reči, pobiť sa s inou a zhodiť vianočný stromček!

A na záver ten, na ktorého všetci čakáme... Červený, nemotorný a opitý tak, že by sa nedokázal komínom prepchať. Toto video doma deťom rozhodne nepúšťajte!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu