Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prvé konflikty na Farme už po 4-dňoch: Zavri si papuľu, falošná mindža!

Jana Ivaničová a Lenka Hrčková si skočili do vlasov. Padali aj verbálne urážky. Zobraziť galériu (9)
Jana Ivaničová a Lenka Hrčková si skočili do vlasov. Padali aj verbálne urážky. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Už se perou?! Táto veta, ktorá vďaka obľúbenej trilógii Slunce, seno, prakticky zľudovela, by sa v týchto chvíľach úplne hodila aj do markizáckej reality šou Farma. Atmosféra medzi súťažiacimi na statku totiž každou hodinou hustne. A po prvých štyroch dňoch už prišlo aj na prvé konflikty. Do vlasov si napríklad skočili Lenka Hrčková (23) a Jana Ivaničová (33).

Markizácka Farma sa ešte ani poriadne nezačala, a už medzi súťažiacimi vládne ponorková choroba. Podpisujú sa pod to rôzne faktory. Napríklad nedostatok času na realizáciu úloh od hospodára, veľa tvrdej práce, hlad a únava. Výsledkom je nielen neprimerané správanie farmára týždňa Jána Beutela, ale aj celkovo dusná atmosféra. A tak nečudo, že aj kvôli maličkosti vznikne „oheň na streche“.

Ten na statku spôsobil aj prvú ostrú hádku. Postarali sa o ňu Jana Ivaničová a prchká Banskobystričanka Lenka Hrčková. Dievčatá si počas večernej hygieny poriadne skočili do vlasov.„Povedala som ti, aby si si zavrela tú papuľu,“ vyštekla na staršiu Janu Lenka, ktorá bola podráždená z celého dňa. Adresátka si však drsné slová od sebavedomej tmavovlásky nenechala. „Falošná mindža,“ kontrovala rodáčka z Buzitky. 

Nazlostené farmárky však neboli jediné, ktoré na markizáckom statku nezvládajú napätie. To sa v spojení s alkoholom podpísalo aj pod konflikt Košičana Viktora Matza s o 31-rokov staršou Pribaničovou. Extravagantný kaderník Bratislavčanke vykričal, že sa už po jednom poháriku potácala, pričom na Farmu neprišli chľastať, ale pracovať.

Tieto slová sa však súťažiacej poriadne dotkli. „To čo bolo teraz do ri*i?!“ zahlásila vytočená Marianna, ktorá si s kontroverzným mladíkom povahovo nesadla už od samého začiatku. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa vzťahy finalistov budú vyvíjať do budúcnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu