Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gay Viktor z markizáckej Farmy: Toto je jeho o 22 rokov starší priateľ!

Viktora Matza čaká doma priateľ Szilárd, v ktorom farmár cíti veľkú oporu. Zobraziť galériu (8)
Viktora Matza čaká doma priateľ Szilárd, v ktorom farmár cíti veľkú oporu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

KOŠICE - Keď ide o lásku, na veku nezáleží! Toto si zrejme povedal Viktor Matz (22), ktorý v týchto dňoch bojuje v markizáckej reality šou Farma. Extravagantný kaderník sa netají homosexuálnou orientáciou a aktuálne tvorí pár s o 22 rokov starším Szilárdom. Topky.sk vám prinášajú fotografie zamilovaného páriku.

Diváci mali počas uplynulých dní možnosť vidieť prvé časti piatej série markizáckej reality šou Farma. V nich sa spoznali s dvanástkou súťažiacich, ktorí v drsných podmienkach statku bojujú o lákavú výhru 50 000 eur. Okrem sexi blondínky Lucie Mokráňovej, ktorá už od prvého dňa pletie hlavy všetkým pánom, si pobyt mimo civilizácie prišiel vyskúšať aj 23-ročný Viktor Matz z Košíc. 

Extravagantný kaderník sa nikdy netajil svojou homosexuálnou orientáciou. Naopak, hrdo sa k nej hlási a svojím pobytom na statku pod dohľadom kamier chce dokázať, že aj gayovia vedia byť naozaj silní. „Na Farme chcem ukázať, že hoci som gay, nech ma ľudia nepodceňujú. Pretože gayovia mnohokrát vedia urobiť veci lepšie ako heterosexuáli. Chcem ukázať, že sme svojskí a priami a nebojíme sa ísť na vec priamo,“ povedal Matz, ktorého doma čaká priateľ Szilárd.

Ten je od súťažiaceho Košičana starší o celých 22 rokov. „Priateľ robí na kamióne, kde chodí na turnusy. No nie na dlho, takmer každý víkend trávime spolu. A vtedy si čas, ktorý nie sme spolu, naplno vynahrádzame,“ prezradil o svojej láske farmár. Ten s partnerom tvorí pár už takmer 5 rokov a život bez neho si už snáď ani nevie predstaviť. „Mám v ňom veľkú oporu, preto som naňho taký naviazaný. Záleží mi na ňom a ďakujem mu za všetko,“ vyznal sa mladík. Farma je však veľká skúška každého vzťahu, tak sa nechajme prekvapiť, nakoľko pevný je ten ich.

Farmár Viktor Matz tvorí s partnerom Szilárdom pár už takmer 5 rokov.
Zobraziť galériu (8)
Farmár Viktor Matz tvorí s partnerom Szilárdom pár už takmer 5 rokov.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu