Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nepríjemný šok pre markizácku farmárku: Na Slovensku je to, bohužiaľ, tak!

Mama exfarmárky Jany Kállayovej odpadla, no namiesto toho, aby jej niekto pomohol, ju okradol. Zobraziť galériu (5)
Mama exfarmárky Jany Kállayovej odpadla, no namiesto toho, aby jej niekto pomohol, ju okradol.

BRATISLAVA - Pri tomto sa až rozum zastavuje! Markizácka farmárka Jana Kállayová (29) prežíva v týchto dňoch chvíle plné hnevu a veľkého strachu. Jej milovaná mama Zuzana, ktorej pred časom diagnostikovali vážnu chorobu, totiž nedávno odpadla na ulici. No namiesto toho, aby jej niekto pomohol, ju v stave bezvedomia okradli. Nočná mora však pokračovala aj po privolaní sanitky.

To snáď ani nemôže byť pravda! Tieto slová si zrejme po telefonáte bezmocnej mamy povedala bývalá farmárka Jana Kállayová. Jej matka, ktorej pred časom diagnostikovali rakovinu, totiž pred pár dňami odpadla na jednej z bratislavských ulíc. No namiesto pomoci od okoloidúcich sa dočkala niečoho úplne iného. Zatiaľ čo pani Zuzana ležala v bezvedomí na zemi, ktosi jej ukradol úplne všetky peniaze, ktoré mala pri sebe. 

„Akurát išla od mojej sestry z návštevy. Vždy chodievam po ňu, no tentokrát mi nevolala a išla na autobus sama. Žiaľ, čo mi spomínala, vie len toľko, že vystúpila pri banke a potom už iba tma. Prebrala sa až v sanitke,“ priblížila pre topky.sk bývalá farmárka. Tá dala mame peniaze, aby si ich vložila na svoj účet, no keď pani Kállayová odpadla, ukradli jej ich. „Keď sa zotavila v nemocnici, volala mi: ‚Janka, odpadla som a okradli ma.‛ Plakala do telefónu, bola veľmi nešťastná,“ vysvetlila nám blondínka.

Bratislavčanka má veľmi ťažké srdce aj na privolaných záchranárov. „Sanitkár sa k nej správal veľmi nepríjemne. Stále sa jej pýtal, aký alkohol pila. Mama ani nestihla povedať, že sa lieči na onkológii,“ krútila hlavou Jana. „So zákernou chorobou bojuje už tretí rok. Je to silná žena a nevzdáva sa, hoci je veľmi slabá. Opäť musí absolvovať vyšetrenia, ožarovania a chemoterapie. Žiaľ, ešte stále nemáme vyhratý boj s rakovinou,“ povedala nám starostlivá dcéra, ktorej v najťažších chvíľach pomáha priateľ Jakub. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu