Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rozhádaná a vulgárna porota X Factoru: K*rva, už sklapni!

Celeste Buckingham a Ondřej Brzobohatý mali počas večera problém s Otom Klempířom. Zobraziť galériu (38)
Celeste Buckingham a Ondřej Brzobohatý mali počas večera problém s Otom Klempířom.

BRATISLAVA - Slovné konflikty! Porota jojkárskeho X Factoru predviedla v nedeľu večer skutočnú šou. Nie však v tom pozitívnom zmysle. Medzi Celeste Buckingham (18), Ondřejom Brzobohatým (30) a na druhej strane Otom Klempířom (50) totiž kvôli neustálym prekáračkám vládlo napätie. Keďže mal najstarší z mentorov proti sebe presilu, uchýlil sa nakoniec aj k naozaj ostrým zbraniam. Bývalej superstaristke dvakrát adresoval vulgárny výrok v angličtine.

Ako malé deti! Porota X Factoru v nedeľnej časti neukázala svoju najlepšiu tvár. Hlavne Oto Klempíř. Už od úvodu bolo cítiť napätie medzi ním a Ondřejom Brzobohatým, ktorému hneď po výkone prvého súťažiaceho Tibora Gyurcsíka skákal do reči. Mladší z dvojice sa potom do svojho kolegu triafal ironickými poznámkami. 

Ota si následne za svoju obeť vybrala aj Celeste Buckingham, ktorá mu vyčítala, že rozpráva príliš pomaly. Schytala za to úder do pleca. Konflikt sa však stupňoval. Po vystúpení dievčenského tria Joys totiž bývalá superstaristka naznačila, že za výber zlej piesne môže práve Klempíř. „Nerozčuľuj ma, tvoj názor je názor dieťaťa,” uzemňoval ju. Lenže mladá speváčka sa nedala a pokračovala vo svojich názoroch ďalej. To už terč jej kritiky úplne rozzúrilo. „Shut the f*ck up!” zasyčal na ňu vulgárny anglický výraz, ktorý sa podľa internetového slovníka používa „v hneve, keď je niekto príliš hlučný alebo hovorí s*ačky”. Hovorovo sa dá preložiť ako K*urva, už sklapni! 

Na túto situáciu reagovali aj fanúšikovia X factoru na facebookovej stránke. „Nazvať niekoho v priamom prenose Maďar a povedať Celeste Shut the f*ck up, to je úbohé,” napísala jedna z diváčok. Slovná nakladačka ale pokračovala aj po vystúpení Matěja Vávru, kedy sa Oto pri hodnotení zakoktal „Poďme, starý, nemáme celú noc,” doberala si ho Celeste. Ondřej dokonca okamžite vymyslel posmešnú rýmovačku. Zopakovanie vulgarizmu však prišlo až po odspievaní Kataríny Ščevlíkovej. Keď Klempíř vyzvedal, kto ju premenil v ženu, Buckingham ho označila za nevychovaného. A vtedy 50-ročný hudobník opäť cez zuby precedil anglickú nadávku. 

Vďaka porote to teda nebol práve najpríjemnejší večer. Zlý bol aj pre Brigitu Szelidovú, ktorá sa ocitla v ohrození s Matějom Vávrom. Po hlasovaní mentorov bol stav nerozhodný, preto o vypadávajúcom musel rozhodnúť počet diváckych hlasov. Najmenej esemesiek dostala Slovenka z kategórie nad 28 rokov a musela zo súťaže odísť. Do finále teda nepostúpila. „Chcem sa len poďakovať, že som tu mohla byť a že som sa dostala až sem. Ja to beriem ako zázrak, že som si mohla zaspievať na tomto pódiu a pred toľkými ľuďmi,” rozlúčila sa so speváckou šou Szelidová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu