Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nahotou a oplzlosťami šokovala vo VyVolených: Božechráň X Factor!

Pavlína Zochová sa vie poriadne odviazať. Zobraziť galériu (13)
Pavlína Zochová sa vie poriadne odviazať.

BRATISLAVA - Opäť sa chce zviditeľniť! Do jojkárskej speváckej súťaže sa prihlásila aj Pavlína Zochová (28), ktorá je známa z poslednej série českých VyVolených. Zrejme si myslí, že vie spievať a má v sebe aj ten žiadaný faktor X. Topky.sk si preto posvietili na jej účinkovanie vo vile a blondínka tam toho pred kamerami ukázala naozaj dosť. Božechráň, aby niečo podobné predviedla aj dnes večer.

Z jednej relácie do druhej! Pavlína Zochová je v Čechách dobre známa fanúšikom reality šou. Účinkovala totiž v poslednej sérii VyVolených, kde sa po čase prevalilo, že tvorí pár s ďalšou súťažiacou Mirkou. Dotiahla to až do finálového duelu, kde skončila na druhom mieste. 

Aktuálne si to ale blondínka namierila do súťaže X Factor. Tam by mala porota hľadať nielen dobrého speváka, ale hlavne niekoho, kto má aj čosi navyše. Pavlína si evidentne myslí, že takouto osobou by mohla byť ona. 

Ako spieva, zatiaľ nevieme. Isté ale je, že šou robiť vie. Tak to aspoň vyzerá podľa jej pôsobenia vo vile VyVolených. Blondínka totiž nie je žiadna hanblivka. Keď spolu s ostanými dostala za úlohu predviesť striptíz, nemala s tým žiadny problém. Premávanie sa pred kamerami len v bielizni či bez vrchného dielu plaviek bolo takmer na dennom poriadku. Dokonca si nechala od kolegu Vladka Dobrovodského stiahnuť nohavičky a ukázala tak svoj odhalený zadok. 

Napriek takémuto zviditeľneniu má však Zochová vyššie ambície. „Momentálne mám škatuľku VyVolení, čo by som chcela prekonať. Chcela by som, aby ma ľudia brali viac ako speváčku a ako umelca, nie ako rýchlokvasku z reality šou. Hudba je určite tým, čo by som chcela v živote robiť. Viem odmalička, že chcem spievať,” povedala na kastingu do šou pre český server Super.cz. Dnes diváci uvidia, čo si o jej zámere živiť sa spevom myslí porota X Factoru. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu