Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Futbal je pre politikov pohromou: Dnes sa zranil ďalší prezidentský kandidát!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Futbal vie byť aj poriadne bolestivý. Tento raz sa o tom presvedčil ďalší prezidentský kandidát. Po Robertovi Ficovi sa podarilo pri futbale zraniť aj Radoslavovi Procházkovi. Dnes mal absolvovať duel v rádiu práve s premiérom Ficom. Predtým si chcel najprv "vyčistiť hlavu" a zahrať si s priateľmi futbal. No nečakal, že tento zápas sa mu stane osudným.

Radoslav Procházka futbal obľubuje. Aktívne ho hráva a takto si chcel prevetrať hlavu i pred duelom v rádiu s Robertom Ficom. Podrobne opísal ako k zraneniu prišlo.

"Pred poludňajším duelom s premiérom som si bol vyčistiť hlavu na futbale s kamošmi. Po zápase som nemal dosť a ešte som jednému z nich, bývalému ligistovi za Slovan, išiel chytať penalty. A pri jednej robinzonáde som to prehnal a natiahol si chrbát tak, že teraz ledva chodím a premiér má pred budovou rádia našiel čupieť. Minimálne na týždeň tak kopačky musím zavesiť na klinec," povedal Procházka.

Po futbale sa stihol zvečniť mobilom
Zobraziť galériu (3)
Po futbale sa stihol zvečniť mobilom  (Zdroj: topky)

V súvislosti so zranením Procházku napísal na Facebooku Milan Kňažko vtipný status: "Futbal v kampani nehrám, takže som fit a do soboty by som sa nemal zraniť. Ostatným želám skoré uzdravenie. Milan."

Futbal je pre politikov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

Robert Fico si zranil prednedávnom achilovku. S ortézou absolvoval niekoľko osláv MDŽ a doteraz mu zdobí ľavú nohu. Zjavne futbal nie je tým pravým športom pre našich vrcholových politikov. Zostáva nám čakať, ktorý z prezidentských kandidátov, ešte absolvuje do soboty nejaký futbalový zápas. My im prajme zatiaľ hlavne skoré uzdravenie a veľa šťastia nielen vo futbalových zápoleniach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu