Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Totálna zmena imidžu kandidáta na prezidenta Procházku: Je za tým operácia!

Radoslav Procházka
Radoslav Procházka (Zdroj: SITA, Topky)

BRATISLAVA - Zhodil okuliare, nechal si narásť strnisko a zbavil sa aj pár nadbytočných kíl. To je bilancia posledných nedávnych zmien kandidáta na prezidenta Radoslava Procházku. Zmenami vraj prešiel život súkromný aj verejný. Tou najväčšou však bola jednoznačne operácia očí, ktorú si podľa našich informácií nechal urobiť ešte pred niekoľkými mesiacmi. Navyše sa mu pred rokom a pol narodila dcérka Karolínka. Teraz chce so zmeneným imidžom bojovať o post hlavy štátu.

Výrazne je vidieť najmä zhodenie okuliarov, no ubudlo mu aj niekoľko kíl. „Účes veľmi nemením. Okuliare už nepotrebujem a najmä kvôli športu som si na to veľmi rýchlo zvykol. Je fakt, že počas prezidentskej kampane som čo to schudol," povedal kandidát, ktorý donedávna nosil ešte okuliare. Teraz už nemusí, pretože si zrak naprával operáciou.

Zhruba pred dvoma rokmi sa stal podpredsedom ústavnoprávneho výboru národnej rady. Odišiel z KDH, založil platformu ALFA. Napísal dve knihy a desiatky blogov. Ohlásil kandidatúru na prezidenta, a toto úsilie podpisom podporilo 40 tisíc ľudí, medzi nimi aj arcibiskup Róbert Bezák. „Posledné dva roky mi najrýchlejšie utekajú práve teraz, posledné mesiace,“ opisuje Radoslav Procházka. „Cestujem po Slovensku, stretávam sa s ľuďmi, počúvam ich, oponujem, diskutujem. Sľubujem im aktívny výkon v úrade prezidenta a každú prejavenú dôveru beriem ako záväzok.“

Totálna zmena imidžu kandidáta
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: SITA, Topky)

Narodila sa mu k synovi Tadeášovi dcéra Karolína, má jeden a pol roka. Zúčastnil sa na niekoľkých súťažiach so svojím bradáčom. Začal hrať ligu v halovom futbale. „Šport je jednou z vecí, ktoré mi dodávajú energiu. A okrem pohybu ma veľmi teší kontakt s pôdou. Pred dvoma rokmi som nasadil vlastné víno, o rok budem žať panenskú úrodu.“

Radoslav Procházka sa chce v prezidentskom úrade zamerať najmä na ekonomickú diplomaciu – kontaktmi so zahraničím aktívne zháňať prácu pre ľudí na Slovensku. Za cieľ si dáva kontrolu vlády a verejne informovať o tom, ako si plní sľuby, ktoré dala občanom. Časť výkonu prezidentského úradu prenesie do regiónov, do Banskej Bystrice a Košíc. Uvidíme, aký ohlas vyvolajú tieto zmeny u svojich fanúšikov, ktorých bude 15. marca vo voľbách určite potrebovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu