Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smer zahladil trapas s novým videom Roberta Fica: Chyba zmizla, tu je dôkaz!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Prezidentská kampaň sa nám ešte len rozbieha a už sa kandidáti predbiehajú v trapasoch. Najprv Fischer s Mezenskou v diskusnej relácii predvedú svoje nevedomosti, aby následne jediná ženská kandidátka pózovala na fotke s telefónom naopak. Chybe sa nevyhol ani najväčší favorit a predseda vlády Robert Fico. V sérii videí, ktoré publikuje v rámci kampane sa preriekol, keď niekdajšieho najsilnejšieho muža Slovenska Vladimíra Mečiara povýšil na prezidenta. Volebný štáb chybu zaregistroval a následne video vymazal, no k dispozícii je aj chybné video. Pozrite sa ako Smeráci upravili tento trapas svojho predsedu.

V druhom diele série osobných rozhovorov R. Fico rozpráva, aké je dôležité, že prezident s vládou spolupracuje a nie bojuje. Naráža tým hlavne na protikandidáta Andreja Kisku, ktorý otvorene vyhlasuje, že keď uspeje, bude pôsobiť ako protiváha vláde.

V druhom videu doslova hovorí: "Nechcem sa vracať, ale boli to trápne situácie, ktoré sa diali medzi pánom prezidentom Kováčom a pánom prezidentom Mečiarom," hovorí Fico a reaguje tak na minulosť, keď Mečiar ako predseda vlády bol v spore s prezidentom Michalom Kováčom.

Ďalej vyhlasuje, že "počul som také vyjadrenia, že prezident by mal byť protiváhou vláde. Ale to je nemožné, pretože prezident nemá také právomoci ako má vláda. On jej nemôže byť protiváhou. On jej môže robiť len zle."

Volebný štáb Smeru však na túto chybu veľmi rýchlo zareagoval, keď predvolebné video zo svojej stránky stiahol a vzápätí nahradil opraveným, kde vymazali "pána prezidenta Mečiara". Vo videu teraz nájdete iba "pána Mečiara."

Pozrite si video, kde sa Fico pomýlil

Chyba Roberta Fica

Smeráci sa nechceli nechať zaskočiť a okamžite video stiahli a nahradili novým. Na tomto videu je chyba odstránená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu