Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Členku volebnej komisie musela odviezť sanitka

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

TOPOĽČANY – Priebeh prvého kola prezidentských volieb v Nitrianskom kraji je aj pár minút pred zatvorením volebných miestností pokojný. Podľa slov predsedu Obvodnej volebnej komisie (ObVK) v Topoľčanoch Michala Kohúta neboli zo žiadneho z okrskov hlásené incidenty či problémy.

Priebeh volieb nenarušila ani náhla nevoľnosť členky jednej z okrskových komisií. „Musela ju odviezť sanitka. Neviem momentálne povedať, v ktorej obci k tomu došlo, ale priebeh volieb to nijako nenarušilo, pretože ostatní členovia okrskovej komisie sú schopní zabezpečiť všetky úlohy, ktoré majú,“ uviedol Kohút. Ako dodal, volebná účasť sa v jednotlivých okrskoch líšila. „Celkovo však možno povedať, že bude zrejme slušná a priebeh volieb hladký,“ dodal.

Povedzte to na rovinu! #prezident2014

Voľby majú pokojný priebeh aj vo volebnom obvode Levice. Podľa predsedníčky obvodnej komisie Beáty Pintérovej neboli zaznamenané žiadne podnety ani incidenty. „Zdá sa, že aj účasť by mala byť celkom slušná,“ konštatovala. Hladký priebeh majú voľby aj v obvode Zlaté Moravce. „Všetko ide bez problémov, ľudia chodili dopoludnia a po daždi začali prichádzať k volebným urnám aj popoludní a večer. Takže priebeh je pokojný a postupne sa začíname pripravovať na privážanie prvých zápisníc z okrskov,“ povedal predseda ObVK v Zlatých Moravciach Rudolf Hlavačka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu