Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Čarnogurský prehral stávku s mafiánmi: Čakal ho nemilosrdný trest!

Mafiáni si s Čarnogurským tľapli Zobraziť galériu (4)
Mafiáni si s Čarnogurským tľapli (Zdroj: Ján Zemiar, Topky)

BRATISLAVA - Nedávno medzi sebou partička slovenských hercov a Ján Čarnogurský uzavreli nezvyčajnú stávku. Bývalý slovenský politik ju prehral, a tak mu nezostávalo nič iné než prijať svoj trest. A ten by mnohým mužom asi príliš nevoňal.

Jedno nevinné stretnutie v kine malo nakoniec zaujímavú dohru. Keď na seba herci zo známeho slovenského sitcomu a bývalý predseda vlády narazili pred premietaním filmu Kandidát, povedali si, že spolu uzavrú stávku.

Čarnogurský prehral stávku s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar, Topky)

Reálny kandidát na prezidenta tvrdil, že spomínaný film neprekročí návštevnosť 50 tisíc ľudí. K pesimistickej predpovedi ho viedlo presvedčenie, že ľudia sú už z politiky unavení a nepôjdu na ňu ešte aj do kina. Seriáloví mafiáni ale Kandidátovi verili a mysleli, že to bude viac. A nakoniec sa ukázalo, že mali pravdu.

Mafstoráci si pre šesťdesiatdeväťročného Čarnogurského vymysleli naozaj bizarnú úlohu. Musel nafotiť módny editoriál.

Čarnogurský prehral stávku s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar, Topky)

Uchádzač o post najvyššej hlavy štátu sa so svojím trestom popasoval chlapsky. "Takéto stávky mám rád, sú to pre mňa výzvy. A aj keď som prehral, ako "správny chlap" úlohu splním. Chlapci na mňa vymysleli niečo, v čom sa necítim ako ryba vo vode. Nie som síce žiadny módny expert, ale obyčajný človek, ktorý nosí v práci obleky a v súkromí dáva prednosť pohodliu, ale nevadí. Túto úlohu som si naozaj "užil". Tváriť sa šarmantne pred fotoaparátom nemám naozaj nacvičené," povedal s úsmevom Topkám.

Na splnenie úlohy osobne dohliadali aj samotní herci - Igor Adamec alias Milaaaanko, Peter Sklár alebo Ali a Martin Vanek ako Béla. "S Jánom Čarnogurským sa poznáme a keď sme sa stretli pred kinom, začali sme sa rozprávať o filme Kandidát. Peťo Sklár si začal robiť srandu: "Že aha ho, kandidááát. Teraz sme sa na jedného dívali v silnom filme slovenskom. A že dobrý film to bol, len si ho ty choď pozrieť, nech víš, o čom to je," hovorí. Tak sme sa dopracovali k chlapskej stávke. Viem, že Ján Čarnogurský má zmysel pre humor, tak sme sa s chlapcami dohodli, že ho otestujeme, či sa dá aj na fotenie módneho editoriálu. A on so smiechom do toho šiel a pokorne stávku splnil," doplnil Adamec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu