Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

48 hodín hrôzy pre VyVolených: Báli sa, že ich ten »psychopat« pozabíja!

Martin Boháčik sa správal nepríčetne a svojim súperom nahnal strach. Agresívny bol aj na kameramana. Zobraziť galériu (7)
Martin Boháčik sa správal nepríčetne a svojim súperom nahnal strach. Agresívny bol aj na kameramana.

BRATISLAVA – Obavy o vlastný život! Agresivita Martina Boháčika (33) v jojkárskej šou VyVolení – Dom snov, zdá sa, nemá hraníc. Bývalému trestancovi zhruba po dvoch týždňoch v izolácii totiž praskli nervy a svojím nepríčetným správaním nahnal strach ostatným súperom. Tí sa báli, že ich psychicky labilný agresor pod rúškom noci všetkých vyvraždí.

Účastníci jojkárskej šou VyVolení – Dom snov musia okrem stavby honosnej vily riešiť aj problematiku medziľudských vzťahov. O rušné chvíle sa najnovšie všetkým postaral Martin Boháčik, ktorému praskli nervy po tom, čo si z neho spoluhráči vystrelili. V priebehu ďalších hodín strávených na stavebnom pozemku sa agresivita bývalého trestanca len zväčšovala.

Zúrivý Boháčik vrieskal a mlátil do všetkého, čo mu prišlo do cesty. Jeho nepríčetné správanie samozrejme mnohým nahnalo strach. „Nikto s ním nechcel spať. Všetci sa začali báť, že mu v noci preskočí a že ich tam pozabíja. Posielali ho domov, nechceli, aby tam zostal,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia šou.

Azda najviac sa báli Ráchel a Mária, ktoré svoje obavy dali najavo aj samotnému Martinovi. „Bojím sa ťa. Nebudem tu s tebou v noci,” reagovala otvorene čašníčka z Trnavy. Svoje si na margo súperovho nevyspytateľného správania povedala aj Martina Maliterná. „Ak ešte nebol na psychiatrickom vyšetrení, mal by sa určite dať vyšetriť,” poznamenala sebavedomá moletka, ktorá sa podobne ako ostatní súťažiaci počas Martinovho vyčíňania v Dome snov príliš nevyspala.

VIDEO: Martinovi Boháčikovi praskli nervy. Svojím agresívnym správaním nahnal súťažiacim strach.

Martin Boháčik z VyVolených v amoku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu