Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

NOVA predstavila kandidátov do regionálnych volieb: Toto sú oni!

Daniel Krajcer
Daniel Krajcer (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Hnutie Nová väčšina - Dohoda predstavila kandidátov do novembrových regionálnych volieb v Bratislavskom kraji.

Na 44 člennej kandidátke budú aj podpredsedovia hnutia Jozef Kollár a Gábor Grendel, bývalá sólistka Opery Slovenského národného divadla Ľubica Rybárska, Marián Greksa, poslanci Národnej rady SR Martin Chren, Juraj Droba a Juraj Miškov a komunálni poslanci z bratislavského mestského zastupiteľstva Katarína Augustinič, Daniel Hudec, Vladislav Hečko, Michal Muránsky a vicestarosta Petržalky Martin Miškov. Informovalo o tom tlačové oddelenie hnutia Nová väčšina - Dohoda.

Podľa tlačového oddelenia o kandidátoch rozhodli v primárnych voľbách delegáti krajského snemu. "Nová väčšina - Dohoda berie regionálne voľby s plnou vážnosťou. Preto sa rozhodla ponúknuť silnú kandidátku so známymi menami a s odborníkmi, ktorí sú autoritami vo svojej profesii," povedal po primárnych voľbách kandidát hnutia na post predsedu Bratislavského samosprávneho kraja Daniel Krajcer. Nová väčšina - Dohoda v týchto dňoch dokončuje aj prípravy volebného programu. "Prioritou pre náš program je, aby kraj konečne začal niečo budovať pre svojich obyvateľov. Aby nebol len údržbárom ako doteraz. Som presvedčený, že potom sa aj ľudia začnú viac zaujímať o svoj kraj, lebo na vlastnej koži pocítia jeho prínos a možnosti, ktoré vie ponúknuť," uzavrel Krajcer.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu