Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vdova poprosila učiteľku svojho syna o finančnú pomoc: To, čo nasledovalo, jej vyrazilo dych

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DILLÍ - Po smrti manžela nemala štyridsaťšesťročná Subhádra dostatok prostriedkov na to, aby uživila deti, preto poprosila učiteľku svojho syna o 500 rupií (približne 5,6 eura). Tá na sociálnych sieťach spustila crowdfundingovú kampaň, ktorá chudobnej rodine zaistila 5,5 milióna rupií (cca 62 600 eur). Informovala o tom BBC s tým, že zbierka už bola uzavretá.

Subhádra nemôže chodiť do práce, pretože najmladší z jej troch synov trpí mozgovou obrnou a vyžaduje neustálu starostlivosť. Po tom, čo jej v auguste zomrel manžel, bolo pre ňu ťažké uživiť svoju rodinu. Minulý piatok preto požiadala o pomoc učiteľku svojho syna Kiridžu Harikumarovú. 

 

അഞൂറ് രൂപ ചോദിച്ചവർക്ക് 🌹അൻപത്തൊന്ന് ലക്ഷം🌹 കൊടുത്ത നിങ്ങളോട് എങ്ങനെയാണ് നന്ദി പറയേണ്ടത് ...?എങ്ങനെയാണ്...

Posted by Girija Harikumar on Sunday, December 18, 2022

"Dala som jej 1000 rupií a povedala som, že niečo podniknem," uviedla Harikumarová, ktorá učí hindčinu. Keď následne rodinu navštívila, zistila, že deti nemajú čo jesť. Minulý týždeň preto napísala o situácii rodiny na Facebooku a poprosila o dobrovoľný príspevok priamo na účet Subhádry. Príspevok sa začal rýchlo šíriť a do pondelka vdova dostala od neznámych ľudí 5,5 milióna rupií. Časť peňazí plánuje použiť na dostavanie domu.

Viac o téme: ChudobaFinančná zbierkaIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu