Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Matke nikto neprišiel na oslavu 60. narodenín: Odpadnete, keď uvidíte, aký darček dostala od syna

(Zdroj: TikTok/coxy.official)

LONDÝN - TikTok video, v ktorom jeho autor uvádza, že na oslavu maminej šesťdesiatky sa neobťažoval prísť žiaden z jej priateľov, vyvoláva u užívateľov smútok a rozčarovanie. Vďaka milujúcemu synovi sa však, našťastie, všetko zmenilo, pretože matka sa od neho dozvedela fantastickú novinku, ktorá jej okamžite zdvihla náladu.

Užívateľ s prezývkou Coxy nedávno dojal viac ako desať miliónov ľudí po tom, ako zverejnil video zachytávajúce sklamanie jeho matky, ktorej nikto neprišiel zagratulovať k jej 60. narodeninám. Žena tak bola na svojej vlastnej oslave úplne sama.

@coxy.official

She deserves better ##party

♬ Get You The Moon - Kina

Po príspevku, ktorý ju zachytáva rozrušenú a sklamanú, však mladík zverejnil ďalšie video a omnoho radostnejšie. Jeho mama na ňom preberá veľkú obálku a postupne z nej vyberá listy, na ktorých je veľkými písmenami uvedené, že syn chcel pre ňu urobiť niečo mimoriadne. Splatil za ňu preto hypotéku! Vo chvíli, keď mama pochopí, čo sa vlastne stalo, syna objíme.

@coxy.official

This means so much to her ##present

♬ Home - Edith Whiskers

"Keďže na narodeninovú oslavu mojej matky nikto neprišiel, chcel som pre ňu urobiť niečo výnimočné," vysvetľuje Coxy. Jeho čin vzápätí ocenilo množstvo užívateľov. "Nakoniec nezáleží na tom, že sa jej kamaráti neukázali na večierku, veď ty si pre ňu ten najkrajší darček," skonštatoval jeden z nich. Ďalší dodal, že mama nepotrebuje takých priateľov, ktorí si na ňu v deň jej narodenín nespomenuli. Zároveň sa tešia, že zúfalstvo a smútok v maminej tvári vystriedali radosť a dojatie.

Viac o téme: OslavaHypotékaNarodeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu