Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS Veta napísaná na ochrannom obleku ošetrovateľa obletela internet

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

RÍM - V Taliansku si zrejme pravá láska vždy nájde cestičku, aj v časoch koronavírusu. Na Facebooku sa stal virálnym príspevok ošetrovateľa v nemocnici v meste Ostuni (región Apúlia), ktorý požiadal priateľku o ruku tak, že zásadnú otázku napísal na chrbát svojej ochrannej kombinézy proti ochoreniu COVID-19.

V odkaze, ktorý doteraz získal stovky lajkov, Giuseppe Pungente zverejnil svoju fotografiu, ako stojí na chodbe nemocničného oddelenia respiračných ochorení, od hlavy po päty zahalený v ochrannom odeve. Chrbtom je otočený k fotoaparátu. "Carmeli, chceš si ma vziať?" pýtal sa mladík prostredníctvom nápisu na chrbte. Pod to doplnil možnosti odpovede "áno" a "nie". 

KORONAVÍRUS Veta napísaná na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Pungente vo svojom príspevku zverejnenom na Nový rok napísal, že je ošetrovateľom v prvej línii boja proti koronavírusu a že sám prekonal COVID-19. A "dospel k myšlienke, že skutočný život pozostáva z malých a jednoduchých vecí, ako sú napríklad blízki priatelia, pokrvná rodina a rodina do budúcnosti, spolu s tebou, Carment Pintová"

Vedci odhalili, ako sa dokážete chrániť pred nákazou KORONAVÍRUSOM na takmer sto percent

V jednej z reakcií pod fotkou sa objavuje Pintovej odpoveď "ÁNOOO" a pripojila k nej aj sedem emotikonov srdca. Giuseppe sa nakazil koronavírusom na začiatku pandémie v marci a nedávno sa dal zaočkovať, informoval taliansky denník La Repubblica.

Viac o téme: ZásnubyŽiadosť o rukuKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu