Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Žena zašla do vianočného bludiska, stratila tam veľkú vzácnosť: Už nedúfala, no našiel sa!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/WFLA News Channel 8)

ST. PETERSBURG - Pracovníci najväčšieho vianočného bludiska na svete, ktorý sa nachádza na Floride, našli stratený zásnubný prsteň. Šperk patrí Jessice Garvinovej, ktorá ho stratila počas návštevy atrakcie. Už takmer prestala dúfať, že prsteň niekto nájde, keď sa tak stalo.

Garvinová uviedla, že minulý týždeň navštívila vianočné bludisko Enchant Christmas v Tropicana Field. Neskôr si všimla, že stratila 14-karátový snubný prsteň. Okamžite po ňom začala pátrať.  Manažér atrakcie Stephen Riordan jej však odkázal, že jeho nájdenie príliš optimisticky nevidí. "Pri 12 000 šťastných návštevníkoch každú jednu noc nie je takmer žiadna šanca, že niečo také malé ako snubný prsteň nájdeme," vyhlásil. 

VIDEO Žena zašla do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/WFLA News Channel 8)

Po niekoľkých dňoch sa však nemožné stalo možným. Jeden zo zamestnancov našiel drahocenný šperk na toaletách. "Nie je isté, či ho tam položil nejaký návštevník, ktorý ho možno našiel na podlahe a nevedel, kam ho má zaniesť," povedal Riordan. Jessica ale v každom prípade bola z nálezu nadšená. "Je to neuveriteľné," priznala. 

Viac o téme: Snubný prsteňBludisko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu