Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poslíček pizze dostal podivnú objednávku: Zavolal nám jeden vnuk, skončilo to dojatím

Claire Olsenová Zobraziť galériu (2)
Claire Olsenová (Zdroj: Facebook)

PALM COAST - Mladík z amerického štátu Nebraska sa bál o svoju starú mamu, pretože žije na Floride, ktorú zasiahol hurikán Matthew. Chcel sa uistiť, že je v poriadku, tak jej nechal poslať pizzu. Toto gesto ju veľmi dojalo a aj tisíce ľudí po celom svete.

Lance Tyler pracuje ako rozvážač pizze pre reštauráciu Papa John v meste Palm Coast. Minulú nedeľu, krátko po tom, ako hurikán Matthew zasiahol Floridu, dostali zvláštnu objednávku. Zavolal im muž, ktorý sa predstavil ako Eric a povedal, že je z Nebrasky. Požiadal ich, aby doručili pizzu jeho babke Claire Olsenovej (87), ktorá žije tiež v Palm Coast. Zároveň mu mal Lance zavolať, keď príde ku Claire a doručí objednávku. 

Lance Taylor
Zobraziť galériu (2)
Lance Taylor  (Zdroj: Facebook)

FOTO Srdcervúci príbeh starenky: Všetci zákazníci od nej odišli, pomohol až čašník

"Zavolal som mu, ako sme sa dohodli. Hneď sa ma opýtal, "je tam, je v poriadku?". Znelo to tak, akoby mal o ňu strach," povedal Tyler televízii WFTV. Potom už podal telefón starenke, aby vysvetlila vnukovi, že sa s rodinou nemohla spojiť preto, lebo silná búrka prerušila elektrické vedenie. "Povedal mi, "stará mama, nehovoril som s tebou už dva dni, bál som sa o teba. Určite musíš byť hladná"," uviedla Olsenová. 

Poslíček pizze dostal podivnú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Ericove obavy boli veľké aj kvôli tomu, že sa nielenže nevedel dovolať babke, ale ani miestnej polícii a šerifovi. Tyler poznamenal, že výraz v Olsenovej tvári po tom, ako zistila, že jej vnuk nechal poslať pizzu, bol lepší než akékoľvek sprepitné, ktoré kedy dostal. "Jej pohľad hovoril za všetko. Bola veľmi milo prekvapená a dojatá." Medzitým sa v meste podarilo obnoviť telefonické spojenie, takže Claire mohla zavolať svojim príbuzným. 

Viac o téme: PizzaFloridaHurikán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu