Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pacientka zažila najväčší šok v živote, keď si lekár dal dolu rúšku a odhalil svoju identitu

Mary nechápavo hľadí na svojrázneho lekára Zobraziť galériu (3)
Mary nechápavo hľadí na svojrázneho lekára (Zdroj: YouTube)

STEUBENVILLE - Pred niekoľkými týždňami život Mary Glasurovej zmenilo jediné slovo - rakovina. Keď v nemocnici, obklopená svojimi deťmi, čakala na svoj ortieľ, do miestnosti vstúpil doktor v rúške. Dal si ju dolu a.... žena zažila jednu z najemotívnejších chvíľ svojho života.

Sedemnásobná matka Mary sa nedávno dozvedela tú najhoršiu správu - trpí rakovinou. Po tom, ako absolvovala potrebné vyšetrenia, sedela v nemocničnej izbe v centre pre liečbu rakoviny Tony Teramana Cancer Center. Okolo nej stáli takmer všetky jej deti, aby ju podporili v najťažších chvíľach. 

Po chvíli do miestnosti vstúpil lekár, aby s pacientkou prebral ďalší postup a dohodol termín začiatku chemoterapie. Oblečený v modrom pracovnom odeve a s ochranným rúškom na tvári sa prihovoril Glasurovej. No tá mu nerozumela ani slovo. "Bol strašne divný. Keď prišiel, len povedal, aby sme to rýchlo vybavili, že sa ponáhľa na obed," povedala Mary pre CBS News. 

Pacientka zažila najväčší šok
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Potom si ale doktor dal dolu masku a ženina rozpačitosť sa zmenila na radostný plač. Stál pred ňou totiž jej syn, desiatnik Corey Hoffmaster. "Ahoj mami," privítal ju so slovami. "Nespoznala som vlastného syna! Keď si dal dolu rúšok, takmer som sa zbláznila od šťastia," pokračuje Mary. 

Pacientka zažila najväčší šok
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Corey, ktorý slúži na základni v Arizone, nebol doma viac ako dva roky. Keď sa dopočul o tom, že jeho mama má rakovinu, už nemohol dlhšie čakať a vydal sa za ňou. So svojimi sestrami a bratmi teda naplánoval svoj tajný príchod a prekvapenie v nemocnici. "Dúfala som, že príde. A keď prišiel, všetci sme plakali od radosti," dodala Glasurová. Corey sa po desiatich dňoch strávených s rodinou vrátil späť do armády. 

Viac o téme: RakovinaPrekvapenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu