Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Milionár sa vzdal všetkého, aby zachránil psy odsúdené na smrť: VIDEO hrdinu zvieracích duší

Wang zachránil minimálne tisíc psov
Wang zachránil minimálne tisíc psov (Zdroj: YouTube)

ČANGČUN - Neplatí vždy, že bohatstvo pokazí človeku charakter. Wang Yan (29) bol milionárom, keď sa mu raz zatúlal pes. Hľadal ho v útulkoch blízko svojho domova a zistil v akých strašných podmienkach žijú túlavé psy v Číne. Rozhodol sa zachrániť ich toľko, koľko sa bude dať. Prišiel takmer o všetky peniaze, no stal sa hrdinom mnohých psích aj ľudských sŕdc.

Skúpil všetky útulky v okolí, kde sa zvykli psy často utrácať už po veľmi krátkom čase. Urobil z nich miesta, ktoré niektorí jeho fanúšikovia nazývajú aspoň polovičným rajom. Jeho útulky sú dnes v čínskej provincii Jilin známe ako miesta, v ktorých sa už psy neutrácajú. Nakoľko problém s túlavými psami je v Číne veľký, Wang ich má v útulkoch už 1000.

Prišiel o väčšinu svojho bohatstva, ale našiel rodiny už 200 chránencom. „Teraz dúfam, že ľudia s dobrým srdcom budú schopní darovať niekoľko vecí, aby mi pomohli,“ povedal v rozhovore pre čínske médiá. V súčasnosti bojuje proti rozhodnutiu vlády, ktoré prikazuje útulkom psov utrácať po veľmi krátkom čase ich umiestnenia v útulkoch.

Viac o téme: SamaritánPsie útulkyBývalý milionár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu