Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tieto slečny si zaslúžia uznanie: VIDEO Posledné peniaze minuli na pomoc bezdomovcovi

Dievčatá ukázali, že majú dobré srdce.
Dievčatá ukázali, že majú dobré srdce. (Zdroj: Facebook)

HARTLEPOOL – Napriek tomu, že každý správny rodič sa snaží svoje deti naučiť slušnému správaniu, nie každá ratolesť si takéto zvyky osvojí. Natasha Osborne, Danielle McCarthy a Chloe Parker však ukázali, že aj keď sú mladé, vedia si vážiť dôležité hodnoty. Rozhodli sa totiž pomôcť bezdomovcovi, aby ukázali, že niekedy aj málo stačí, aby bol svet lepším miestom.

Tieto 13-ročné dali prednosť pomoci druhému človeku miesto toho, aby minuli posledných 15 libier na seba. Keď sa totiž vracali z kina, všimli si muža, ktorý zúbožený sedel na zemi. Rozhodli sa mu kúpiť vodu, jedlo a deku, ako píše britský denník Daily Mail na svojej webstránke. Pri nákupoch sa natočili na video.

Urobili tak, aby inšpirovali aj ostatných ľudí. „Povedal, že nevie, ako nám dosť poďakovať a dúfa, že nám to karma vráti. Dali sme toto video na Facebook, aby sme skúsili osloviť viac ľudí nech robia podobné veci. Je to úžasný pocit, no nemysleli sme si, že si tento čin získa až takú veľkú pozornosť,“ povedali samaritánky.

GOOD SAMARITAN STORYToday three young Hartlepool females came across a homeless male, the young females where...

Posted by Hartlepool Alert on Saturday, 24 October 2015

Aj keď mnohí komentátori dokázali aj na tomto peknom skutku nájsť len túžbu po publicite, treba povedať, že málokoho napadne pomôcť niekomu vo svojom okolí. Možno si to niektorí nezaslúžia, ale iní by za deku či trochu jedla dali čokoľvek. Dievčatá správne poznamenali, že niet nad krajší pocit, ako keď niekomu nezištne pomôžete.

Viac o téme: BezdomovecSamaritánkyNezištná pomoc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu